prvi poraz sezone /

Kraj čudesnog niza Borussije: Fortuna otkinula bod 'crno-žutima', Kovač sada kasni devet bodova

Image
Foto: AP Images

Fortuna je nakon čak 22 godine uspjela vezati dvije pobjede u prvoj ligi

19.12.2018.
7:57
AP Images
VOYO logo

Vodeći sastav njemačkog nogometnog prvenstva, Borussia iz Dortmunda u utorak je u susretu 16. kola pretrpjela prvi ovosezonski poraz, bolja od "žuto-crnih" je na svom terenu bila Fortuna iz Duesseldorfa2-1 (1-0).

Golove za Fortunu, koja je nakon čak 22 godine uspjela vezati dvije pobjede u prvoj ligi, bili su Lukebakio (23) i Zimmer (56), dok je na konačnih 2-1 smanjio Paco Alcacer (81).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poraz momčadi iz Dortmunda iskoristila je imenjakinja iz Moenchengladbacha koja je na svom terenu svladala Nuernberg sa 2-0 (0-0) i tako smanjila zaostatak na šest bodova. Strijelci su bili Hazard (47) i Plea (86).

Borussia Dortmund sada ima 39, a Borussia Moenchengladbach 33 boda. Treći Bayern, koji u srijedu dočekuje RB Leipzig, ima 30 bodova. Fortuna je, pak, skočila na 15. mjesto sa 15 bodova, jednim više od 16. Stuttgarta koji je izgubio na gostovanju kod Wolfsburga s 0-2 (0-2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Josip Brekalo nije kandidirao za nastup u sastavu Wolfsburga, koji je sada šesti sa 25 bodova, dok je Borna Sosa ostao na klupi Stuttgarta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo