BIVŠEM IZBORNIKU TRESE SE STOLICA: / Salihamidžić poslao jasnu poruku Kovaču: 'Neke stvari bih i ja želio znati'

Image
Foto: AFP

U srijedu će imati popravni protiv vodeće momčadi prvenstva

31.3.2019.
8:50
AFP
VOYO logo

Nogometaši Borussije Dortmund opet su se izdvojili na vrhu Bundeslige, imaju dva boda više od drugoplasiranog Bayerna, koji je u 27. kolu na gostovanju kod Freiburga odigrao 1-1. U prethodna tri kola igrači Bayerna, kojeg vodi Niko Kovač, zabili su 17 golova, no u subotu su se morali zadovoljiti remijem. Domaćini su poveli pogotkom Lucasa Hölera u 3. minuti, a izjednačenje Bayernu donio je Robert Lewandowski u 22. minuti, prekrasnim volejom iz okreta. Ovakvim raspletom posebno je ljutit bio Niko Kovač.

Bivši izbornik uzrujan

"1-1 na poluvremenu je bilo OK, međutim morali smo iskoristiti brojne prilike u nastavku. Da smo to napravili pobijedili bi s lakoćom. Puno smo bodova prosuli kod momčadi koje su na istoj razini kao Freiburg. Nisam samo razočaran, nego sam i uzrujan. Sada moramo slaviti idućeg tjedna protiv Borussije kako bi ostali u utrci za naslov", rekao je Kovač poslije utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno je kritičan bio sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić

"Što moramo popraviti protiv Dormtunda idućeg tjedna u odnosu na danas? Puno toga!", ispalio je legendarni Braco.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Hasan Salihamidzic is presented as FC Bayern Munich's new sports director by FC Bayern Munich President, Uli Hoeness (R), and FC Bayern Munich's Chairman, Karl-Heinz Rummenige (L), in Munich, Germany, on July 31, 2017 / AFP PHOTO / dpa / Peter Kneffel / Germany OUT

"Način na koji smo igrali totalno je razoračavajući. Nikako se iz ove predstave nije mogao dobiti osjećaj da smo stvarno željeli pobijediti. Zašto? I ja bih to volio znati", poručio je. Bayern je iduću subotu domaćin Borussiji Dortmund.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo