KLUB GA PREDSTAVIO /

Nasmijani Mateo Kovačić potpisao za Chelsea: 'Oduševljen sam!'

U Chelsea dolazi s oznakom mladog, ali i iskusnog igrača

9.8.2018.
12:41
VOYO logo

Nevjerojatan je osjećaj biti ovdje, dat ću sve od sebe za ovaj klub, rekao je Mateo Kovačić na predstavljanju u Chelseaju.

>>Sada je i službeno: Kovačić potpisao za Chelsea, Courtois prelazi u Real

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac stigao je na jednogodišnju posudbu iz madridskog Reala.

"Oduševljen sam dolaskom u Chelsea. Ovo je nova liga za mene, a svaki početak je težak, no uvjeren sam da će mi novi suigrači i trener pomoći da se što brže uklopim. Jako se veselim početku sezone", rekao je Mateo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Chelsea dolazi s oznakom mladog, ali i iskusnog igrača, a od svog novog trenera Maurizija Sarrijatražit će upravo ono što mu je nedostajalo posljednjih godina u Realu, mjesto u prvih 11.

"Kovačić je razigravač sredine terena čija specijalnost su brze kombinacije. U sebi ujedinjava kvalitete igrača koji naporno radi, posjeduje veliku vještinu s loptom i sposoban je za dodavanja koja probijaju protivničku obranu. Može igrati bilo gdje u napadu. Hrvatski internacionalac (24) dolazi s iskustvom redovnog igranja u Serie A, La ligi i Ligi prvaka, kao i za reprezentaciju. Nastupio je na pet utakmica Hrvatske na putu do finala SP-a", predstavio je Chelsea pojačanje o kojem direktorica kluba Marina Granovskaija kaže: 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vrlo smo sretni što možemo Mateu poželjeti dobrodošlicu u Chelseajevu obitelj. On je savršen dodatak našoj momčadi, a njegov stil jako dobro odgovara načinu igre kojem teži naš novi trener Maurizio Sarri. Uvjereni smo da će se dokazati kao pravo pojačanje našeg kluba."

Chelsea mu je prigodnim video poželio dobrodošli na Stamford Bridge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo