KOVAČIĆ OTVORIO DUŠU: / Progovorio o budućnosti, a onda je stiglo pitanje o Hazardu i odgovor koji su čekali svi fanovi Reala

Image
Foto: AFP

Vatreni bi želio ostati na Stamford Bridgeu, za razliku od njegova suigrača kojeg se stalno povezuje s Madridom.

26.12.2018.
12:42
AFP
VOYO logo

Hrvatski veznjak Mateo Kovačić ljetos je napustio Santiago Bernabeu te je otišao na jednogodišnju posudbu u londonski Chelsea. U intervjuu za Sky Sports rekao je da taj potez smatra najvažnijim u dosadašnjoj karijeri.

"Jako sam želio da se ovo dogodi. Želio sam doći ovdje. Zahvaljujem svim svojim dosadašnjim klubovima i Chelseaju, koji me silno želio. Uživam i jako mi se sviđa ovdje. Za sada sam sretan. Grad je sjajan, klub je jedan od najboljih na svijetu i imam izvrsne suigrače", kazao je Kovačič.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što je s Hazardom?

"Jako poštujem svoj prethodni klub, Real Madrid, ali mogu se zamisliti da ostanem ovdje. No, imam ugovor i to moram poštivati i to ću napraviti. Trenutačno samo svakodnevno želim dati sve najbolje od sebe", dodao je.

Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO

Chelseajev nogometaš Eden Hazard posljednjih se dana povezuje se Real Madridom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je za mene nevjerojatan igrač. Nisam znao da je toliko dobar i vrlo lako može biti jedan od dvojice ili trojice najboljih na svijetu. Pitao me o Realu, ali za sada se radujemo ostatku sjajne sezone i u potpunosti smo koncentrirani na Chelsea. On je fokusiran samo na ovaj klub i da s njim napravi velike stvari", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo