NEĆE SE NAIGRATI

‘KOVAČIĆ JE NAJSLABIJA KARIKA’: Španjolci najavljuju teške dane za hrvatskog veznjaka Real Madrida

Otkako je 2015. godine stigao u Real Madrid, piše klubu bliski sportski dnevnik Marca, Mateo Kovačić se patio u borbi za početnu poziciju u momčadi, a taj izazov sada je i dodatno otežan.

‘Posljednja pojačanja kluba zakomplicirat će situaciju Hrvatu’, dodaje izvor navodeći kako dolazak Danija Ceballosa u klub treneru Zinedineu Zidaneu otvara puno opcija u veznom redu.

Nudi autor teksta potom nadu da će se za Kovačića ‘u deset mjeseci i borbi za šest titula’ pronaći mjesta u rotaciji, ali i napominje da u gužvi u veznom redu koju čine Toni Kroos, Luka Modrić i Isco i novopridošli Ceballos, odnosno Marcos Llorente, Kovačić predstavlja najslabiju kariku.

Navodi se da će u svojoj trećoj sezoni u klubu Kovačić biti konkurent za mjesta koja zauzimaju Kroos i Isco dok će iz Betisa dovedeni Ceballos konkurirati za Modrićevu poziciju, a Llorente nastojati izgurati Casemira.

Sasvim je jasno, kazuje se u zaključku, da bi jedan ili dvojica od ukupno sedam veznjaka mogli napustiti klub, ali se i dodaje da Zidane i dalje uvjeren u Kovačićev potencijal.

Povratak na Net.hr