PREZENTACIJA MOĆI

KOVAČIĆ I KRAMARIĆ ODUŠEVLJENI: Vatreni prokomentirali šest pogodaka u mreži Kosova

Hrvatska nogometna reprezentacija rezultatski uvjerljivo svladala je izabranu vrstu Kosova u utakmici 2. kola skupine I kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo koja je igrana u Skadru. Konačnih 6-0 oduševilo je hrvatske igrače, a ogled su prvi u kamere HRT-a prokomentirali Mateo Kovačić i Andrej Kramarić.

“Moram priznati da ovakvu pobjedu nismo očekivali. Jesmo li mogli i uvjerljivije? Uvijek ima prostora za napredak, ali tri boda su bitna i sad idemo na Finsku”, kazao je Kovačić i prokomentirao prekid Mandžukićeva posta.

HRVATSKA RAPSODIJA U SKADRU! Vatreni pregazili Kosovo sa 6-0, Mandžukić zabio hat – trick

“Mi znamo što od Mandžukića možemo očekivati, ali i od Kramarića i Kalinića. Treba se regenerirati za nedjelju i u Finskoj uzeti tri boda”, objasnio je Kovačić čija minutaža u Real Madridu raste.

“Mislim da igram dosta. Uvjeren sam u svoje kvalitete i da ću uspjeti u Realu”, zaključio je i prepustio riječ napadaču Hoffenheima.

MANDŽUKIĆ SE PROBUDIO: Juventusov napadač prekinuo nevjerojatno dug golgeterski post. I to na kakav način!

“Bio je gušt igrati, posebice uz ovakvu pobjedu. Postigli smo što smo tražili, krenuli smo s ranim pogotkom i tada je onda lakše. Svima je bilo lijepo igrat pred punim stadionom, a i meni od prve minute. Moramo se sada dobro pripremiti za Finsku”, kazao je Kramarić koji vrlo dobro igra u Bundesligi.

“Sretan sam i zadovoljan kako je sezona krenula. Gol ili asistenciju imam u svakoj utakmici u Njemačkoj, a jednako uživam u obje te stvari. Nisam ja klasnični napadač, odgovara mi pozicija polušpice, a drago mi je da je Mandžukić iskoristio moju loptu za gol. Poslije je bilo lakše.”

Slijedi odlazak u Tampere i nedjeljni dvoboj protiv Finske.

“Nadam se da smo sačuvali energiju. Bit će to drugačija, teža utakmica. Oni će dobro proučiti ovih šest golova, a mi moramo nastaviti igrati na ovakav način”, zaključio je Kramarić.

Povratak na Net.hr