KOVAČ ZASJAO NA OKTOBERFESTU: / Dvije zvijezde posebno su mu podigle raspoloženje: 'Drago mi je da se dobro slažu'

Image
Foto: AFP

Hrvatski stručnjak pokazao je da se zna opustiti

23.9.2019.
16:54
AFP
VOYO logo

Dan nakon pobjede na Kölnom stručni stožer, igrači i legende Bayerna pojavili su se na Oktoberfestu. NikoKovač zasjao je u društvu HasanaSalihamidžića u tradicionalnoj bavarskoj nošnji, a popio je i koje pivo s veličinama poput Luca Tonija, Daniela Van Buytena, Bixentea Lizarazua, Giovanea Elbera, Paula Sergia, Hans-Jörga Butta i Ivica Olića.

Ubojiti tandem

Kovač je djelovao dobro raspoložen, a velikog utjecaja na to sigurno ima i novi udarni tandem Lewandowski-Coutinho. Poljak je protiv Kölna zabio dva gola i već stigao do devet pogodaka u prvih pet kola. Time je izjednačio 52 godine stari rekord Petera Mayera iz Borussije Moenchengladbach. Coutinho je također briljirao. Osim što je zabio iz penala asistirao je i Perišiću za 4:0. Hrvatski stručnjak zadovoljan je suradnjom dvojice igrača o čemu je sam progovorio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

FC Bayern Munich soccerclub visits the original traditional Oktoberfest at Kaefer Tent in Munich, German

Pictured: Niko Kovac and Hasan Brazzo Salihamidzic, Image: 390141810, License: Rights-managed, Restrictions: -AUT, -DEU, -CHE, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Splash

"Drago mi je da se dobro slažu. To se može vidjeti ne samo po golovima nego i po tome što Philippe uvijek traži Lewyja kako bi ga odigrao. S njima ćemo se jako zabaviti. Coutinho će ove sezone namjestiti puno golova Robertu", poručio je Kovač.

Dvojac će nastaviti suradnju u idućem kolu Bundeslige kada idu na noge Paderbornu. Nakon toga, idućeg tjedna, slijedi im teško gostovanje kod Tottenhama u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo