KOVAČ U VELIKOJ DRAMI IZBORIO ČEVRTFINALE KUPA: / Hrvatski trener ranije točno predvidio kako će utakmica završiti

Image

Domaćin je bio bliži pobjedi u regularnom dijelu susreta, no završilo je 0-0

6.4.2021.
21:52
VOYO logo

Nogometaši Monaca izborili su plasman u četvrtfinale francuskog Kupa nakon što su u susretu osmine finala pobijedili Metz sa 5-4 nakon izvođenja jedanaesteraca.

Momčad Nike Kovača je prije tri dana u prvenstvu porazila Metz sa 4-0, no ovaga puta Monaco se namučio kako bi stigao do slavlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćin je bio bliži pobjedi u regularnom dijelu susreta, no završilo je 0-0. Najbliže golu Monaco je bio u 81. minuti kada je Stevan Jovetić pogodio prečku.

Prilikom izvođenja jedanaesteraca kod domaćina je svih pet igrača bilo precizno, golove su zabili Ben Yedder, Volland, Sidibe, Fabregas i Jovetić, dok su za Metz pogodili Sarr, Yade, Ambrose i Bronn, a u četvrtoj seriji je bio neprecizan Maiga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Niko Kovac (entraineur de l AS Monaco) lors du match de Ligue 1 Uber Eats "Monaco - Metz (4-0)" au stade Louis II ŕ Monaco, le 3 avril 2021. Uber Eats Ligue 1 match "Monaco - Metz (4-0)" at the Louis II stadium in Monaco,Image: 603310872, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Predvidio penale

Inače, Kovač je nekako predvidio da bi ova utakmica mogla ići u raspucavanje i to je rekao u razgovoru za francuske medije uoči utakmice.

"U tri godine u Njemačkoj izgubio sam samo prvo finale kupa protiv Dortmunda s Frankfurtom. Ako se dobro sjećam, pobijedio sam u 19 od 20 susreta u njemačkom kupu, tako da vjerujem da možemo to napraviti i sutra. To nije lako jer se radi o nokaut-fazi i postoji mogućnost penala. Tri puta sam tako prošao s Frankfurtom i smatram da je važno pripremiti se za to", kazao je Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još u ožujku plasman u četvrtfinale je izborio PSG pobjedom 3-0 protiv Lillea. U srijedu je na rasporedu pet susreta, sastaju se Rumilly Vallières - Le Puy Foot, Sedan - Angers, Saumur - Toulouse, Canet Roussillon - Boulogne, Chateaubriant - Montpellier, dok će u četvrtak igrati Red Star i Lyon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo