KOVAČ SE TOTALNO RASPIŠTOLJIO: / Tek je sjeo na klupu Monaca i već je krenuo u lov na zvučna imena. Evo koga sve dovodi

Image
Foto: Profimedia

Kovač je već bacio oko na neka pojačanja i riječ je o dosta zvučnim imenima

30.7.2020.
8:05
Profimedia
VOYO logo

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije i minhenskog Bayerna, Niko Kovač, nakon malo više od pola godine opet ima posao. Preuzeo je vruću klupu posrnulog prvaka Francuske, Monaca, a čini se da se Hrvat odmah bacio na posao.

Kovač je već bacio oko na neka pojačanja i riječ je o dosta zvučnim imenima. Prema posljednjim napisima francuskih medija Leipzigov veznjak Amadou Haidara dospio je na Kovačev popis želja. Haidara je vezan uz Leipzig do 2023. godine i početna vrijednost mu je 15.5 milijuna eura, dakle, neće biti baš najjeftinija opcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Samo dva dana nakon što je postao trener Monaca, hrvatski stručnjak Niko. Kovač imao je premijeru. Njegova momčad odigrala je primateljsku utakmicu s belgijskim St. Liegeom. I nije se proslaivo. Monaco je u 20. minuti poveo golom Geubbelsa, a Belgijcu su u samoj završnici kreirali preokret. Avenatti je zabio u 89., svoj pri gol a u trećoj minuti sudačke nadoknade dru za konačnih 2:1.

Stižu mu poznata lica

Nadalje, talijanska Gazzetta piše kako je Kovač krenuo i po Joaa Pedra u talijanski Cagliari. Brazilski ofenzivac je ove sezone sjajno igrao, zabio je 19 golova, a Kovaču možda neće biti niti preskup jer procjenjen je na tek 12 milijuna eura.

Isto tako, govori se da bi Kovač mogao krenuti po svoje dvije bivše zvijezde iz Eintrachta, Sebastiana Hallera koji trenutno igra u West Hamu i Luku Jovića koji je prošloga ljeta ostvario 60 milijuna eura vrijedan transfer u Real Madrid, ali se tamo nije snašao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Jovićevom kontekstu govori se o posudbi s eventualni pravom otkupa, dok engleski mediji procjenjuju da će West Ham prihvatiti i puno manje za Hallera od onih 50 milijuna eura koliko su ga platili. S obojicom je Kovač radio sjajan posao u Frankfurtu i to bi mogla svakako mogla biti prednost za Hallera i Jovića koji su odigrali katastrofalne sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo