KOVAČ ĆE KONAČNO LAKŠE DISATI: / Bayern se rješava dvojice najvećih hejtera hrvatskog trenera

Image
Foto: Profimedia, AFP

Kovač će njihovim odlaskom lakše raditi i disati.

22.8.2019.
18:24
Profimedia, AFP
VOYO logo

Ako je za vjerovati uglednom francuskom L'Equipu, Bayern bi se do kraja prijelaznog roka mogao razići s dvojicom igrača. Riječ je o Renatu Sanchesu i Jeromeu Boatengu, a vijest je potvrdio i izvršni direktor Bayerna, Karl-Heinz Rummenigge.

"Renato je igrač koji želi igrati, naravno. Ja ga razumijem. Došao je ovdje kao zlatni dečko, osvajač naslova europskog prvaka s Portugalom i naravno da želi igrati i dokazati se. Ali nakon dolaska Coutinha to će mu ovdje biti teško. Morat ćemo pronaći rješenje na dobrobit svih u dogovoru s trenerom", rekao je Rummenigge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

L'Equipe tvrdi kako je najveći interes za Sanchesom pokazao Lille, ali Bayern je postavio nešto višu cijenu, oko 30 milijuna eura.

Image
Foto: AFP, CHRISTOF STACHE

Pobunjenici

Što se Boatenga tiče, on je trebao biti u momčadi, ali Kovač se ipak odlučio kako će stopere igrati Sule i Pavard, a klupa u njegovu slučaju više ne dolazi u obzir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako Jerome neće igrati redovito, onda neće biti zadovoljan. Prošlog smo petka krenuli sa Suleom i Pavardom, a Hernandez se sada vratio nakon ozljede. Neće biti lako za trenera i neće biti lako za Jeromea. Već smo razgovarali o tome. Ako želi napustiti klub onda nam to mora reći, jasno dati do znanja", pojasnio je Rummenigge.

Zanimljivo je reći kako su i Sanches i Boateng bili veliki kritičari Kovača. Boateng je još lani spominjan kao predvodnik pobuna u svlačionici, dok se Sanches u više navrata javno žalio na Kovača jer mu ovaj ne daje previše minuta. Kovač će njihovim odlaskom lakše raditi i disati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo