KOPIĆ UOČI UZVRATNE UTAKMICE OPTIMISTIČNO NAJAVIO PROLAZAK: / 'Došli smo napraviti rezultat i plasirati se u iduću rundu'

Image
Foto: Pixsell

Uoči uzvratne utakmice Hajduka i Steaue glavna tema su travnjaci

15.8.2018.
22:39
Pixsell
VOYO logo

Hajduk nakon remija na Rujevici protiv Rijeke proteklog vikenda sutra u uzvratu protiv Steaue na gostujućem terenu traži prolazak i playoff kvalifikacija za Europa ligu. Prva utakmica odigrana na Poljudu završila je bez pobjednika i bez golova. Susret je najavio trener Hajduka, Željko Kopić.

"Svjesni smo da nas očekuje zahtjevna utakmica, rezultat je aktivan za obje ekipe. Imali smo dva zahtjevna, ali rezultatski pozitivna susreta u četvrtak i nedjelju. Imamo do sutra dovoljno vremena da se pripremimo i riješimo manje poteškoće koje smo imali. Znamo da će domaća ekipa biti agresivna i dati sve da se nametnu, ali s jasnim taktičkim planom vjerujem da ćemo biti pravi i ostvariti prolazak u sljedeću rundu", kaže Kopić, a izjave prenosi Dalmatinski portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirao travnjak

Rumunjski novinari upitali su Kopića je li vidio travnjak na stadionu gdje će sutra igrati, koji je u lošem stanju, a trener Hajduka ga je usporedio s onim na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Travnjak nije savršen, ali je još uvijek bolji od našega i adaptirat ćemo se", nastavio je trener splitske momčadi te dodaje da su šanse za prolazak 50:50. Znamo da Steaua ima kvalitetu. Moramo se pripremiti za sve situacije i maksimalno biti koncentrirani svih 90 minuta. Steaua voli imati posjed. imaju mlade i talentirane igrače, ali i nekoliko dobrih iskusnih. No mi smo ovdje došli napraviti rezultat i plasirati se u sljedeću rundu."

Ako Hajduk prođe Steauu čeka ga bolji iz dvoboja Slovana iz Bratislave i Rapid Beča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo