KONAČNI PAD: / Je li ovo zadnji Van Gaalov dan na klupi Uniteda?

Image
Foto: AFP

Engleski velikan Manchester United uskoro bi mogao ostati bez trenera.

29.1.2016.
9:38
AFP
VOYO logo

United u petak navečer gostuje kod drugoligaša Derby Countyja u FA Cupu, a Van Gaal se pripremio na mogućnost da mu je to zadnja utakmica na klupi. Na press konferenciji novinari su ga pitali predstavlja li dvoboj protiv Derbyja priliku za početak dobrog rezultatskog niza, a on nije bio pretjerano optimističan u svom odgovoru.

Giggs ili Mourinho

"Naravno da se tom utakmicom može započeti dobar niz, ali ako je izgubimo, situacija postaje jako loša. U ovom trenutku ne smijem više gubiti. Mediji bi po četvrti put presudili da ću dobiti otkaz, a možda bi onda i napisali istinu jer bi se to dogodilo", kazao je Van Gaal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mediji već duže spominju mogućnost Van Gaalova otkaza, a Nizozemac je sam u dva navrata navodno ponudio ostavku, ali Woodward ju je odbio. Iako je Van Gaal nedavno rekao da namjerava ostati u Unitedu do kraja ugovora, izgleda da bi u slučaju novog poraza moglo doći do promjene na klupi petoplasirane ekipe Premier lige. Što se tiče Van Gaalova naslijednika, u medijima se najviše spominju imena njegovog sadašnjeg pomoćnika Ryana Giggsa i portugalskog stratega Josea Mourinha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo