KONAČNA ODLUKA JUVENTUSA IZNENADIT ĆE MNOGE NAVIJAČE: / Evo što će na kraju biti s Cristianom i trenerom Sarrijem

Image
Foto: Profimedia

'Naš cilj je osvajanje Scudetta, nema ništa prije ili kasnije, samo to je cilj'

20.7.2020.
23:05
Profimedia
VOYO logo

Sportski direktor Juventusa, Fabio Paratici, konačno je otkrio javnosti planove kluba za sljedeću sezonu. Puno se proteklih tjedana nagađalo o tome da će na kraju sezone trener Maurizio Sarri dobiti otkaz, odnosno da je najbolji igrač Cristiano Ronaldo nezadovoljan i da traži novi klub.

Spominjalo se da će Sarrija, zbog neuvjerljive igre Juventusa i žestoke borbe za naslov, koji su inače osvajali negdje na zimu, klub smijeniti i dovesti ili Mauricija Pochettina ili pak vratiti Maxa Allegrija. Govorilo se i da će Ronaldo napustiti klub jer mu se, navodno, ne sviđa kako momčad igra i da, isto tako navodno, nije zadovoljan Sarrijevim radom. Međutim, Paratici je za talijanski Sky otkrio da će obojica ostati u klubu i sljedeće sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Juventus' Italian coach Maurizio Sarri shouts during the Italian Serie A football match AC Milan vs Juventus played behind closed doors on July 7, 2020 at the San Siro stadium in Milan, as the country eases its lockdown aimed at curbing the spread of the COVID-19 infection, caused by the novel coronavirus.,Image: 541146066, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

"Naš cilj je osvajanje Scudetta, nema ništa prije ili kasnije, samo to je cilj. O Ligi prvaka ćemo razmišljati tek kad osiguramo naslov u Italiji. Sarri će biti trener Juventusa sljedeće sezone, nema nikakve dileme, Uprava je tako odlučila. Cristiano Ronaldo također ostaje s nama i nema istine u glasinama o njegovom odlasku", jasan je bio sportski direktor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo