Ovaj potez Luke Modrića donijet će vam pravo bogatstvo

Ako je suditi po mišljenju kladionica, Hrvatska će se plasirati na Svjetsko prvenstvo, a tamo bi je trebao odvesti Mario Mandžukić.

19.11.2013.
10:59
VOYO logo

Iako je javnost uvjerena da će maksimirski susret biti sve samo ne lagan, kladionice smatraju da bi se Hrvatska bez problema trebala plasirati u Brazil.

Tako je koeficijent za pobjedu Vatrenih tek 1,40, dok kladionice za pobjedu Islanda nude ogromnih 13, što drugim riječima znači da to i nije realno očekivati. No, Islandu igra i neodlučen ishod za koji kladionice nude koeficijent 4,80.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, kladionice smatraju da je Mario Mandžukić najrealnija opcija kad je u pitanju strijelac, za Mandžin gol nude kvotu od 2,1, slijedi ga Olić s 2,3.

Za one koji nisu ziheraši primamljivo zvuči ponuda da će Luka Modrić zabiti u Maksimiru, i to glavom. To nosi koeficijent 75, što bi svima onima koji se odluče za tako nešto moglo donijeti pravo malo bogatstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se ostalih utakmica tiče, po kladionicama na SP sigurno ide Grčka. Na 3:1 iz prve utakmice njihov prolaz cijeni se tek s 1,17, dok za Rumunje stoji 4,15. Iako Švedska ima zaostatak od samo 1:0, po kladionicama će kod kuće idućeg ljeta ostati Zlatan Ibrahimović, dok će Cristiano Ronaldo otputovati u Brazil. Na Švedsku je kvota 3,5, na Portugalce tek 1,25. Najzanimljiviji dvoboj je onaj Francuza i Ukrajinaca. Iako gosti imaju velikih 2:0 iz prve utakmice, njihov se prolaz cijeni s čak 1,42, a onaj francuski 2,65.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo