Ispao još veći skandal oko 'namještene' utakmice Hrvatske: 'Falsificirali su me'

Cijela priča o namještaljki na Svjetskom prvenstvu i utakmici Hrvatske i Kameruna je zapravo - laž! Barem tako tvrdi kralj singapurske kladioničarske mafije.

2.7.2014.
14:10
VOYO logo

Wilson Raj Perumal (48) tvrdi kako je njemački tjednik Der Spiegel krivotvorio razgovor s njim i da nikad nije ništa ni znao o navodnoj namještaljki na utakmici Hrvatske i Kameruna. 48-godišnji osuđivani kriminalac tvrdi da je s novinarom razgovarao tek nakon dvoboja, iako se iz njegovih riječi da iščitati kako je razočaran jer je cijelu priču priču zapravo otkrio u povjerenju.

"Ni u jednom trenutku nisam ponudio referencu o tome da će na utakmici pasti četiri pogotka, kao ni da će biti crvenog kartona. Također ni u jednom trenutku nisam sugerirao da imam podatak o točnom rezultatu koji bi bio temeljen na mojem opsežnom iskustvu namještanja utakmica. I zadnje, ali ne i najmanje važno: novinar Der Spiegela me ni u jednom trenutku nije obavijestio da će naš razgovor biti javno objavljen u njegovom listu", stoji u tekstu kojeg donosi Jutarnji list, a kladioničarski kralj se ispričao svima kojima je nenamjerno nanio štetu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

"Šokiran sam i zatečen da tako cijenjeni magazin može ići toliko daleko i falsificirati moje tvrdnje s očitim ciljem dizanja prašine oko namještanja utakmica."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz njemačkog tjednika su poručili da i dalje stoje pri njihovoj priči.

"I dalje tvrdimo da je gospodin Perumal u chatu s našim urednicima nekoliko sati prije utakmice predvidio da će Hrvatska pobijediti rezultatom 4-0 te da će jedan igrač Kameruna u prvom poluvremenu dobiti crveni karton", kazao je novinar Spiegela Rafael Buschmann.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bilo, FIFA je pokrenula istragu, a hoće li rezultirati konkretnim epilogom, nakon što je jedini svjedok povukao svoje riječi, saznat ćemo uskoro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo