Legenda Arsenala preko medija popljuvala Hrvata

Nogometaši Liverpoola prošle su sezone bili hit u engleskoj Premierligi. Do posljednjeg su kola bili u igri za naslov prvaka, prvi u četvrt stoljeća.

3.10.2014.
13:41
VOYO logo

Navijači Redsa su se nadali da će njihovi miljenici nastaviti istim tempom i u novoj sezoni, ali uslijedilo je otrežnjenje. Prodaja Luisa Suareza očito je bila težak udarac za velikana s Anfielda koji je nakon šest kola tek na 14. mjestu u ligi.

Krivci se traže na sve strane, a najviše je prstiju upereno prema "zločestom dečku" Mariju Balotelliju koji je ionako, po vlastitim riječima, uvijek kriv za sve. No, prema mišljenju legende Arsenala Martina Keowna najveće je razočaranje netko drugi. Ni manje ni više, nego hrvatski reprezentativac Dejan Lovren!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naš je 25-godišnji stoper tijekom ljeta došao iz Southamptona, ali kao i cijela momčad, zasad igra promjenjivo. Bilo je utakmica u kojima je bio vrlo siguran, ali i onih u kojima je napravio skupe pogreške.

"Zabrinjavajuće je što neka od novih pojačanja ne funkcioniraju kako treba. Posebno sam razočaran Lovrenom od kojeg su očekivanja bila velika", istaknuo je Keown, danas kolumnist Daily Maila, odgovarajući na pitanja navijača putem Twittera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gledam obranu Liverpoola i ne znam tko je lider u zadnjoj liniji. Sada je na igračima da se uzdignu i odgovore kao momčad", dodao je nekadašnji engleski reprezentativac koji je više od jednog desetljeća nosio dres Arsenala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo