KEK KOD JELIČIĆA PROGOVORIO O BOLNOJ TEMI I BIŠĆANU: / 'Došlo je do zasićenja i loše komunikacije...'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Pet godina trajala je njegova avantura u Rijeci.

11.12.2018.
19:49
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Bivši trener Rijeke i aktualni slovenski izbornik MatjažKek gostovao je u emisiji Joška Jeličića na Planet Sportu. Progovorio je tim putem o odlasku s Rujevice i svom nasljedniku IgoruBišćanu.

"Došlo je do zasićenja i loše komunikacije. Mislim da je napuštanje kluba bilo odgovorno od mene", kazao je Kek, čije riječi prenose 24 sata te se zahvalio svima u Rijeci. Potom je dodao kako mu je drago što ga je naslijedio trener koji je preokrenuo negativan niz s pobjedama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hvali Bišćana

"Bišćan je u igru unio nekoliko dobrih ideja, a momčad je na to odlično reagirala", dodao je. Istaknuo je i kako je njegov klub najbolje igrao u derbijima te da se pokazalo odličnim što Bišćan poput Bjelice rotira momčad.

Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

24.11.2018.,stadion HNK Rijeka, Rijeka - Hrvatski Telekom Prva liga, 15.kolo, HNK Rijeka - GNK Dinamo. Trener Rijeke Igor Biscan Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

"Mislim da je dobro što je Rijeka blizu Modrih jer bi na proljeće moglo biti svašta", rekao je slovenski stručnjak. Rijeka je trenutačno drugoplasirana momčad hrvatskog prvenstva s devet bodova manje od Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo