presudile mu društvene mreže / Kažnjen maštoviti Englez: Glumio novinara kako bi odgledao utakmicu Hrvatske i Engleske

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Nije dobro razmislio što učiniti nakon što uđe na stadion jer se prvom prilikom pohvalio fotografijom u dresu reprezentacije na društvenim mrežama

23.10.2018.
13:36
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Engleski navijač, koji je uspio prevariti osiguranje i ući na stadion Rujevica za vrijeme utakmice između Hrvatske i Engleske koja se igrala iza zatvorenih vrata, identificiran je te je kažnjen. Zaradio je suspenziju te je privremeno izopćen iz njihovog službenog kluba navijača (FA’s official England Supporters’ Travel Club), piše Mirror.

No, nije dobro razmislio što učiniti nakon što uđe na stadion jer se prvom prilikom pohvalio fotografijom u dresu reprezentacije na društvenim mrežama. Čini se kako je uspio pribaviti novinarsku akreditaciju što bi objasnilo kako se ondje našao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Par dana poslije toga Engleska je gostovala u Sevilli, a dovitljivi navijač je završio na razgovoru s predstavnikom FA-ovog osiguranja. U ponedjeljak navečer glasnogovornik Saveza potvrdio je pak da je privremeno suspendiran iz ESTC-a navodeći da je predmet pod istragom. Engleski savez izdao je upozorenje prije utakmice u Rijeci da će navijači koji budu ignorirali Uefinu zabranu snositi sankcije, piše Mirror.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo