KATASTROFA ZA DINAMO UOČI NAJVAŽNIJE UTAKMICE SEZONE: / Jedan od najvažnijih igrača upitan za okršaj s Krasnodarom u Europa ligi

Image

Dinamovcu je stradao aduktor i za sada je upitan za utakmicu sa Krasnodarom u nokaut-fazi Europa lige sljedeći četvrta

14.2.2021.
11:30
VOYO logo

U derbiju 21. kola Prve HNL Dinamo je kao domaćin u Maksimiru svladao Osijek s 1-0 (1-0). Strijelac gola vrijednog tri boda bio je Mislav Oršić u 15. minuti. Napadač Dinama iskoristio je kardinalnu pogrešku braniča Osijeka Igora Silve koji je neometan pao preko lopte u vlastitom kaznenom prostoru te ostavio "zicer" Oršiću koji je taj poklon iskoristio i mirno svladao Ivušića.

Do kraja utakmice Osijek se trudio poravnati, ali Dinamo je sačuvao mrežu netaknutom i to ponajviše zahvaljujući vratar Dominiku Livakoviću koji je bio ujedno i igrač utakmice. Livaković se posebno istaknuo obranom u posljednjim sekundama susreta kada je skinuo zicera, ali sredinom drugog dijela Livaković je pao na travnjak u bolovima. Zoran Mamić je odmah poslao rezervnog vratara Danijela Zagorca na zagrijavanje, ali Livaković je nastavio meč, iako možda nije trebao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

12.07.2020., stadion Maksimir, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 34. kolo, GNK Dinamo - HNK Hajduk. Dominik Livakovic Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Dinamovu vrataru stradao je aduktor i za sada je upitan za utakmicu sa Krasnodarom u nokaut-fazi Europa lige sljedeći četvrtak. Livaković će obaviti dodatne preglede i pretrage pa će se tek onda moći sa sigurnošću reći hoće li biti spreman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo