NEUGODAN PORAZ / Katastrofa Nike Kovača protiv totalnog autsajdera. Monaco se osramotio protiv 'fenjeraša'

Image
Foto: Profimedia

Monaco je pao na deseto mjesto sa 17 bodova

31.10.2021.
19:31
Profimedia
VOYO logo

U dvoboju 12. kola francuskog nogometnog prvenstva Monaco, kojeg vodi Niko Kovač, je izgubio na gostovanju kod, do ovog kola, "fenjeraša" Bresta s 0-2.

Bio je to drugi poraz Kovačeve momčadi u zadnja tri kola, te prva Brestova pobjeda ove sezone. Do ovog kola Brest je upisao šest remija i pet poraza. Pobjedu domaćinu donijeli su Steve Mounie (18) i Franck Honorat (79).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Monaco je pao na deseto mjesto sa 17 bodova.

Nica je na gostovanju pobijedila Angers sa 2-1 probivši se na drugo mjesto ljestvice Le Championnata. Angers je poveo u 29. minuti golom Sofianea Boufala iz kaznenog udarca, no Nica je u nastavku okrenula rezultat, a oba gola zabio je Andy Delort. Alžirski napadač je izjednačio u 57. minuti, a pobjedu gostima donio je golom u prvoj minuti sudačke nadoknade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Majeru pola sata

Troyes i Rennes su odigrali 2-2, a za goste je Lovro Majer igrao od 63. minute, a za svoj nastup dobio je ocjenu 6.7 prema SofaScoreu, što i nije toliko loše.

Bordeaux je protiv Reimsa gubio 0-2, no u posljednjih 20 minuta okrenuo je rezultat u svoju korist. Ekitike (37) i Locko (63) su zabili za goste, dok su strijelci za Bordeaux bili Adli (73) i Briand (78, 90+5-11m).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi PSG sa 31 bodom, Nica se probila na drugu poziciju sa 23 boda, dok je Lens treći sa 21 bodom. Marseille na četvrtom mjestu ima 19 bodova i susret manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo