VAŽNA UTAKMICA / Karoglan uoči Jadranskog derbija: 'Ponudio sam ostavku, a o njima ne bih previše'

Image
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Trener Hajduka Mislav Karoglan najavio je nedjeljni susret, pa se dotakao odmah i dva poraza od Dinama, ali i ozljede Marka Livaje

6.4.2024.
13:49
Ivana Ivanovic/PIXSELL
VOYO logo

U nedjelju je na rasporedu još jedan derbi, ovoga puta onaj Jadranski. Hajduk dolazi kod Rijeke na Rujevicu uoči 29. kola HNL-a.

Image
VAŽNA OBAVIJEST /

Policija Jadranski derbi označila kao susret visokog rizika

Image
VAŽNA OBAVIJEST /

Policija Jadranski derbi označila kao susret visokog rizika

Objema momčadi tri su boda i više nego važna. Rijeka će pokušati pobjeći Dinamu i ostati na vrhu, dok će Hajduk hvatati zaostatak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Hajduka Mislav Karoglan najavio je nedjeljni susret, pa se dotakao odmah i dva poraza od Dinama, ali i ozljede Marka Livaje.

""Smatrao sam da je ostavka moralan čin. Predsjednik smatra da svatko mora nositi svoju odgovornost. Momčad se može podignuti razgovorom, treningom i pozitivnim rezultatom. Imali smo dobar niz neporaženosti, ali i puno ozljeda, to te nitko ne pita. Livaja je out", započeo je Karoglan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim nije samo Livaja 'out'. Hajduk će u nedjelju biti znatno oslabljen.

"Dajaku, Melnjak, Žaper, Uremović… Svi su oni out", rekao je trener splitske momčadi pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ali imamo dovoljan broj igrača. Perišića stavljamo po dogovoru s njim. Njegovo zdravlje je i interes hrvatske reprezentacije. Stavljamo ga u konzultaciji s doktorima. Ne treba tu divljati. Igrači imaju u sebi sposobnost da dobiju Rijeku. Treba nam se dogoditi neki klik, neki inat mora proraditi.

Hajduku ozbiljno treba neki klik, da proradi taj njihov dalmatinski dišpet jer ako on ne proradi izgleda da neće samo igrači biti 'out' već i cijela momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je trenutaka u sezoni kad smo mogli preokrenuti, ali nismo. Mogao bi nam se takav klik dogoditi u Rijeci, da preokrenemo sezonu. Imamo spoj mladosti i iskustva, siguran sam da će momci ostaviti sve na terenu", rekao je Karoglan, a onda se osvrnuo na igru Rijeke, ali i stanje ostalih igrača momčadi:

"Mislim da će Rijeka agresivno ući prvih 20 minuta i moramo na to biti spremni. Rijeka ima intenzitet i brzinu, ali ne bih previše o njima. Uz dužno poštovanje, fokus je na nama i kako da se vratimo na optimalan nivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kalik je bolje i u konkurenciji je za minute. Do kraja sezone će imati status kakav zaslužuje. Nikola Kalinić je trebao igrati zajedno s Livajom, dozirali smo ga, ali se ozlijedio. Sad se vratio i moramo ga koristit. Ostali smo samo na njemu kao jedinoj špici. Pukštas je radoholičar, ne znam kakve su snimke izašle. On ima budućnost, ali i stvari na kojima treba raditi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo