PUTUJE I LIVAJA / Karoglan najavio debi najnovijeg pojačanja u Osijeku: 'Bilo je stvari koje su samo za svlačionicu'

Image
Foto: PIXSELL

Drugi uzastopni poraz u derbijima mogao bi euforiju, koja vlada Splitom cijelu sezonu, vrlo lako pretvoriti u kritike i sumnju.

2.2.2024.
14:31
PIXSELL
VOYO logo

Osijek će sutra na rasprodanoj Opus Areni od 17:30 dočekati Hajduk u derbiju 21. kola 1.HNL. Derbi je to koji bi mogao ozbiljno utjecati na utrku za naslov prvaka. Hajduk je u nedjelju poražen od Rijeke na Poljudu 2:1 i drugi uzastopni poraz u derbijima mogao bi euforiju, koja vlada Splitom cijelu sezonu, vrlo lako pretvoriti u kritike i sumnju.

Image
U SJAJNOM NIZU /

Zekić najavio motiviran Osijek u derbiju: 'Puno se priča o tome, to može biti velika zamka'

Image
U SJAJNOM NIZU /

Zekić najavio motiviran Osijek u derbiju: 'Puno se priča o tome, to može biti velika zamka'

Ishod ovog derbija pažljivo će se pratiti i Dinamo i Rijeka. U slučaju pobjede domaćina, lider prvenstva može 'pobjeći' Hajduku na +3, a aktualni prvak može smanjiti zaostatak na svega jedan bod, s tim da imaju utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Hajduka Mislav Karoglan dan prije derbija najavio je utakmicu iz Splita, no najprije se osvrnuo na nedjeljni poraz od Rijeke.

"Svi gube bodove, vidjeli smo to. Rekao sam već da nijedan poraz nije dobar, pogotovo onaj protiv izravnog konkurenta. Međutim, momčad zna da je nemoguće pobijediti sve i da je to jedan maraton. Na tom putu će biti svega. Imali smo sastanak na kojem smo detektirali sve, a bilo je stvari koje su samo za svlačionicu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je upitan je li razgovarao s s predsjednikom i sportskim direktorom zbog posljednjeg poraza kratko je odgovorio kako ga "nisu zvali ni kad smo pobjeđivali", te otkrio kakva je situacija s Nikolom Kalinićem.

"Već je odradio određeni broj treninga. Naravno da ima snage za više od 30 minuta, ali procijenit ćemo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk u Osijek neće moći računati na Emira Sahitija i Niku Sigura koji su protiv Rijeke dobili treći žuti karton, a zbog ozljede nema ni najboljeg igrača, strijelca i kapetana Marka Livaje. No, Livaja će ipak putovati s momčadi.

"Livaja ide kao podrška u Osijek, a tko će biti kapetan ćete vidjeti", samozatajno je rekao Karoglan i najavio da će od prve minute krenuti i Josip Brekalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Hajduk je tu i bit će samo jači'

Pobjeda je imperativ nakon poraza od Rijeke...

"Uvijek je imperativ pobjeda kad si trener Hajduka. Tako se uvijek postavljamo, ali ništa nije sudbonosno. Svima mora biti jasno da prolazimo kroz jedno teže razdoblje, ali Hajduk je tu. Hajduk će biti samo jači, vraćaju nam se igrači. Afrički kup će brzo završit, Marko će ozdraviti, Sahiti će se očistiti od kartona, brzo će se Perišić oporaviti,...", nastavio je trener Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo je najava da bi mogao doći još jedan igrač...

"Zadovoljan sam s momčadi koju imam. S onim što imamo trenutno na bočnim pozicijama, to će biti ono sa čime ćemo ići prema cilju", rekao je između ostalog Karoglan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KSW 91 iz Češke 17. veljače ekskluzivno pratite na Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo