U SJAJNOM NIZU / Zekić najavio motiviran Osijek u derbiju: 'Puno se priča o tome, to može biti velika zamka'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

U slučaju pobjede domaćina, lider prvenstva može 'pobjeći' Hajduku na +3, a aktualni prvak može smanjiti zaostatak na svega jedan bod, s tim da imaju utakmicu manje.

2.2.2024.
13:39
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Osijek će sutra na rasprodanoj Opus Areni od 17:30 dočekati Hajduk u derbiju 21. kola 1.HNL. Derbi je to koji bi mogao ozbiljno utjecati na utrku za naslov prvaka. Hajduk je u nedjelju poražen od Rijeke na Poljudu 2:1 i drugi uzastopni poraz u derbijima mogao bi euforiju, koja vlada Splitom cijelu sezonu, vrlo lako pretvoriti u kritike i sumnju.

Image
JOŠ NIJE SLUŽBENO /

Dobre vijesti za Dinamo: Betis bi zbog 'informatičkog problema' mogao ostati bez najvećeg pojačanja

Image
JOŠ NIJE SLUŽBENO /

Dobre vijesti za Dinamo: Betis bi zbog 'informatičkog problema' mogao ostati bez najvećeg pojačanja

Ishod ovog derbija pažljivo će se pratiti i Dinamo i Rijeka. U slučaju pobjede domaćina, lider prvenstva može 'pobjeći' Hajduku na +3, a aktualni prvak može smanjiti zaostatak na svega jedan bod, s tim da imaju utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osijek će u derbiju pokušati nastaviti niz od četiri utakmice bez poraza, a dan prije utakmicu je najavio trener domaćina Zoran Zekić:

"Dobar tjedan je iza nas, mislim da smo sve dobro odradili, a na nama je da to sutra i pokažemo. Naš press ataše Miha kaže da utakmica nije kao sve druge, ali meni jest. Derbi je pa je drugačiji osjećaj, ali tri boda su tri boda na svakoj utakmici."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Zekić je nadodao da će i on i njegova momčad ipak biti posebno nadahnuti protiv Hajduka: "Pročitao sam da još nismo dobili nijedan derbi na Opus Areni, tako da ćemo imati motiv više. Nadam se da ćemo biti hrabri, poletni i igrati kako trebamo igrati svaku utakmicu doma. Imamo velik motiv, ali ne smijemo izgorjeti u želji. "

Podsjetimo, Hajduk u Osijek neće moći računati na Emira Sahitija i Niku Sigura koji su protiv Rijeke dobili treći žuti karton, a zbog ozljede nema ni najboljeg igrača, strijelca i kapetana Marka Livaje. "Puno se priča o tome, to može biti velika zamka. Nažalost, i mi imamo dosta izostanka, posebice u napadu, moramo pronaći prava rješenja.", komentirao je Zekić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pre

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KSW 91 iz Češke 17. veljače ekskluzivno pratite na Voyo

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo