Ovo još nisu doživjeli: Legenda se poklonila Mandžukiću i društvu

Izvršni predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge smatra da je aktualna Bayernova momčad pod vodstvom Pepa Guardiole jača od bilo koje druge u povijesti tog kluba.

28.2.2014.
9:57
VOYO logo

U posljednjih je 12 mjeseci Bayern je osvojio naslove u Bundesligi, Ligi prvaka, DFB-Pokalu, UEFA-inom Superkupu i Svjetskom klupskom prvenstvu, a na dobrom su putu da ponove prošlogodišnje uspjehe. Prošle ih je sezone na trenerskoj klupi vodio Jupp Heynckes, a Guardiola je nastavio kročiti stazom uspjeha.

U Bundesligi nakon 22 kola imaju nevjerojatnih 19 bodova prednosti ispred prvih pratitelja, u Ligi prvaka su na rubu plasmana u četvrtfinale, a u DFB-Pokalu su dogurali do polufinala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prošla je sezona bila jednostavno briljantna. Trenutno ispisujemo tako uspješnu priču kakvu prije nismo iskusili. Imali smo puno sjajnih momčadi tijekom godina, počevši od 1970-ih s Franzom Beckenbauerom, Gerdom Müllerom i Seppom Maierom kada smo osvojili tri Europska kupa zaredom. Nevjerojatno postignuće. Ali ovo je drugačije vrijeme nego onda. Kvaliteta koju sada imamo na travnjaku i na klupi je vanzemaljska. Klub prolazi kroz najbolji period u svojoj povijesti", rekao je Rummenigge za klupsku web-stranicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo