CHELSEAJEVA LEGENDA

KAPETAN U SUZAMA: Navijači tražili Terryjev ostanak, on im se obratio u emotivnom govoru

Chelseajev kapetan John Terry potvrdio je da “želi ostati” u klubu u kojem mu je ponuđena “drugačija uloga” u jednogodišnjoj suradnji. Kraj sezone znači i da 35-godišnji branič više nema ugovor u klubu za kojeg je debitirao 1998. godine.

U suze je briznuo legendarni igrač sa 703 nastupa za Chelsea tijekom obraćanja navijačima na Stamford Bridgeu poslije 1:1 remija s novim engleskim prvakom Leicester Cityjem u posljednjem kolu Premier lige.

Na skandiranje navijača koji su mu poručivali da bi željeli da ostane, odgovorio je:

Svi znaju što želi

“Svi želimo istu stvar. Želim ostati, klub to zna i navijači to znaju.”

Terry razmišlja hoće li prihvatiti produljenje suradnje, no nije prokomentirao kakva je to drugačija uloga koja mu je ponuđena. Ono što se zna jest da će, prihvati li ponuđeno, sljedeće sezone imati novog menadžera Antonija Contea koji stiže nakon privremenog rješenja u liku i djelu Guusa Hiddinka koji je klub preuzeo nakon otkazivanja suradnje Joseu Mourinhu.

“Bila je ovo teška sezona, ali navijači su ostali s nama. Hvala vam. Ono što mogu obećati jest da ćemo se već sljedeće godine vratiti u borbu za naslov prvaka”, dodao je Terry koji je govor započeo čestitkama Leicesteru na naslovu prvaka, a završio zahvalom Hiddinku.

Povratak na Net.hr