NEVJEROJATNA PRIČA / Kao dječak je skupljao lopte kada ga je popularna zvijezda udarila zbog zadržavanja lopte: Sada je multi milijunaš

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Mnogi ga pamte kao dječaka kojeg je udario Eden Hazard, a sada je multi milijunaš

24.8.2022.
20:54
Profimedia
VOYO logo

Često u svijetu sporta pamtimo ljude po potezima na utakmicama, iako nije riječ o sportašima. Tako će se zauvijek pamtiti navijači koji su se potukli na utakmici NBA lige na susretu Indiane i Detroita, a Charlie Morgan zauvijek će se pamtiti kao dječak kojeg je udario - Eden Hazard.

Image
KAKO GA NIJE SRAM /

Kakav odvratan potez, možda i najprljavija pobjeda u povijesti boksa: Pogledajte nokaut o kojem bruji cijeli svijet

Morgan je kao 17-godišnjak 2013. godine bio na susretu polufinala Liga kupa između Swansea Cityja i Chelseaja te je bio uz teren kao ball-boy, odnosno dječak koji prikuplja lopte i dodaje nogometašima. U jednom je trenutku zadržavao vrijeme, odnosno nije htio dati loptu Hazardu da izvede korner.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chelsea je izgubio 2:0 u prvoj utakmica te su imali svega deset minuta da izbore finale. Hazarda je u frustraciji udario mladog Charlieja nakon što mu ovaj nije htio dati loptu.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Nevjerojatna priča

Belgijski reprezentativac je za svoj ružan potez zaradio crveni karton te je Swansea na kraju slavio 5:0 u finalu gdje ih je dočekao Bradford. Gotovo desetljeće kasnije, danas 26-godišnji Charlie živi život kakav mnogi sanjaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Morgan je multi milijunaš te vodi tvrtku koja proizvodi votku, a vrijednost joj se procjenjuje na 40 milijuna funti. 2016. godine je s prijateljem Jacksonom Quinnom pokrenuo firmu Au Vodka, što se ispostavilo kao - pun pogodak, piše britanski The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Tvrtka je postepeno rasla, a 2019. godine su doživjeli pravu eksploziju. Au Vodka je prodala deset tisuća boca votke od crnog grožđa u jednom mjesecu te ju je to lansiralo u sami vrh alkoholnih pića. Zanimljivo, votku su reklamirale sportske zvijezde poput Ronaldinha i Floyda Mayweathera te Waynea Linekera, vlasnika Swansea Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo