HEROJ PLAVIH / Kaneko otkrio što je presudilo: 'Jakirović mi je rekao da to moram raditi...'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Kaneko je zabio gol za izjednačenje protiv Betisa i prolazak u osminu finala Konferencijske lige

22.2.2024.
21:55
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo je izborio osminu finala Konferencijske lige Konferencijske lige nakon što je s ukupnh 2:1 izbacio Betis. U pvoj utakmici u Španjolskoj Plavi su slavili 0:1 i s 1:1 u uzvratu na rasprodanom Maksimiru sačuvali prednost.

Image
'MORAMO SE PROVESELITI' /

Jakirović vjerovao: 'Kao da sam prorok, rekao sam to jučer na presici'

Image
'MORAMO SE PROVESELITI' /

Jakirović vjerovao: 'Kao da sam prorok, rekao sam to jučer na presici'

Betis je na Maksimiru poveo u 39. minuti pogotkom Bakambua, a Dinamo je izjednačio u 56. minuti pogotkom Kaneka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cijela je ekipa u obrani dala sve od sebe, odigrali smo kvalitetno, pogotovo u obrani i jako mi je drago zbog ove pobjede. Trener mi je dao uputu da moram ići pred gol kada je napad na drugoj strani. Čim sam vidio Hoxhu da probija, krenuo sam naprijed i nadao sam se da ću dobiti loptu, a na kraju sam je i dobio i realizirao priliku. U Konferencijskoj ligi nema lakog protivnika, ali budemo li ovako nastavili, mislim da možemo pobijediti ilo koga i osvojiti Konferencijsku ligu", izjavio je nakon susreta heroj Dinamovog prolaska Kaneko, a oduševljen nakon izbacivanja Betisa bio je i Martin Baturina:

"Sjajna je bila atmosfera, hvala svim navijačima, ovo još nisam doživio. Vjerovali smo da možemo, držali smo posjed, vjerovali smo da smo opasni. Mogu samo čestitati svim dečkima i okrećemo se novoj utakmici. Znali smo da smo kvalitetni pa smo se lako vratili nakon primljenoga gola. Nemam nikakvih želja što se tiče nastavka. Već nas je dopao ovaj Betis koji je zahtjevan protivnik, ali pobijedili smo ih i spremni smo na bilo koga".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Impresivna, sjajna utakmica pred našim navijačima, od srca im hvala. Drago mi je da smo im se odužili za ovakvo navijanje. Bilo je dosta prilika, više smo ih imali mi, čak i jednu vratnicu, a na kraju i taj nedosuđeni jedanaesterac. Na poluvremenu smo rekli jedni drugima da mi to možemo, da igramo dobro i da se možemo nositi s njima. Potegli smo još jače i to se isplatilo", poručio je Petar Sučić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska u Rumunjskoj može napraviti veliki korak prema prvom mjestu! Dvoboj 28. veljače pratite na Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo