'MORAMO SE PROVESELITI' / Jakirović vjerovao: 'Kao da sam prorok, rekao sam to jučer na presici'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

"Moramo se opet malo proveseliti. Čestitam momcima na velikoj utakmici. Vjerovao sam da ćemo biti bolji u napadu jer smo njihove slabosti naučili", rekao je između ostalog Jakirović

22.2.2024.
21:38
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama plasirali su se u osminu finala Konferencijske lige, nakon pobjede 1-0 u Sevilli u uzvratu su na svom stadionu odigrali 1-1 protiv Betisa.

Image
EMOTIVNO /

Ristovski na majici čestitao rođendan majci koja je preminula krajem prosinca

Image
EMOTIVNO /

Ristovski na majici čestitao rođendan majci koja je preminula krajem prosinca

Gosti iz Seville su poveli pogotkom Cedrica Bakambua u 39. minuti, dok je Dinamo izjednačio u 56. minuti, a strijelac koji je gurnuo Plave prema 16 najboljih u ovom natjecanju bio je Japanac Takuro Kaneko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo se opet malo proveseliti. Čestitam momcima na velikoj utakmici. Vjerovao sam da ćemo biti bolji u napadu jer smo njihove slabosti naučili. Nismo očajavali kad smo primili gol. Na poluvremenu sam rekao da igramo kao da je 0-0.Bio sam uvjeren da im možemo zabiti gol jer smo imali prilike. Naša krila su imala sjajne akcije, ovo je dobro za njihovo samopouzdanje", rekao je trenr Dinama Sergej Jakirović pa nastavio:

"Hoxha je bio odličan u prvom poluvremenu, morao je samo ići brže prema šesnaestercu. Jedan dio igrača nije igrao nikad na ovom nivou, ovo je za njih jedno ogromno iskustvo. Baturina je motirički jako dobar, bio je raspoložen, imao je slobodu i bio je odličan. Važan je u tranziciji, on je igrač koji radi razliku. Betis nas je u određenim trenucima zavezao pasevima. Fekir je sjajan između linija, a i Bakambu je ozbiljan napadač. Dinamu je svaka utakmica važna. Imamo dva dana da se regeneriramo. Pripremamo se svaki vikend kao da nam dolazi Betis."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najavio je trener Dinama derbi s Rijekom za vikend.

"Nadam se da ćemo odigrati sjajan derbi protiv Rijeke. Kao da sam prorok, rekao sam jučer na presici da ćemo se danas probuditi i da se nećemo ozlijediti", zaključio je Jakirović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska u Rumunjskoj može napraviti veliki korak prema prvom mjestu! Dvoboj 28. veljače pratite na Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo