KAMPANJA HNS-a: / Vatreni rekli ne rasizmu, diskriminaciji i nasilju na tribinama

Image
Foto: PIXSELL, Ivo Čagalj

su se priključili 'Mojoj tribini', kampanji Hrvatskog nogometnog saveza protiv rasizma, diskriminacije i nasilja na nogometnim tribinama.

25.11.2015.
15:42
PIXSELL, Ivo Čagalj
VOYO logo

Cilj kampanje "Moja tribina" je podrška i doprinos borbi svih oblika protupravnog ponašanja na nogometnim stadionima, od rasizma preko drugih oblika diskriminacije do navijačkog nasilja.

Službene stranice HNS-a pišu kako su se, nakon igrača i trenera svih hrvatskih prvoligaša, kampanji priključili i hrvatski reprezentativci. Predvođeni kapetanom Darijom Srnom, Vatreni su poslali jasne poruke kakve tribine priželjkuju. Tribine bez nasilja, uništavanja, rasizma, ksenofobije i drugih oblika diskriminacije. Tribine na kojima se pjeva i na kojima se bodri 90 minuta, na kojima se poštuju protivnici, službene osobe i drugi navijači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Najjači smo kada smo zajedno'

"Pozitivna i zdrava atmosfera na tribinama je sigurno zajednička želja svih sudionika hrvatskog nogometa - od klubova i Saveza preko igrača i trenera do medija, gledatelja, navijača i cijele javnosti. Zbog toga Vas i hrvatski reprezentativci pozivaju da se diskriminaciji suprotstavimo zajedno, kao što zajedno slavimo pobjede, pjevamo himnu i dajemo maksimum za Hrvatsku. Kao što u videu kaže Mario Mandžukić - "Najjači smo kada smo zajedno!"", stoji na službenim stranicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo