KAKVA JE BUDUĆNOST MARIJA MANDŽUKIĆA? / Bivši Vatreni postao višak u Torinu, stigla mu ponuda iz kluba kojeg neće moći odbiti

Image
Foto: AFP

Hrvatski napadač nije u planovima novog trenera talijanskog prvaka

7.7.2019.
18:49
AFP
VOYO logo

Gonzalo Higuain i MarioMandžukić nisu u planovima MaurizijaSarrija, a kako je objavila Gazzetta dello Sport, u klubu im je to već dato na znanje. Argentinac i Hrvat su na tržištu i Juve će ih prodati kako bi otvorili prostor za MauraIcardija, navodi poznati dnevni list.

Kako stvari stoje pred Mandžukićem su je nekoliko opcije. Tuttosport piše da je Dortmund njegova najizglednija destinacija. Bundesliga mu nije nepoznanica jer je po dvije godine igrao u Wolfsubrgu i Bayernu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne želi u Kinu

Bivši hrvatski reprezentativac na stolu ima i nekoliko bogatih ponuda iz Kine, no, jasno je dao do znanja da namjerava ostati u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadač je, inače, prije nekoliko mjeseci potpisao novi ugovor s Juventusom, ali nije računao na to da će Max Allegri dobiti otkaz. Dolaskom Sarrija pojačale su se glasine da će mu biti pokazana izlazna vrata, a to se, navodno, upravo i događa. Mandžukić je s Juveom osvojio četiri naslova prvaka i tri Kupa. Zaigrap je i u finalu Lige prvaka protiv Real Madrida kada je zabio jedan od najljepših golova u povijesti tog natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo