KAKVA IRONIČNA SITUACIJA ZA VATRENOG: / Kako se Rebićeva potencijalna noćna mora u Milanu pretvorila se u životnu priliku

Image
Foto: Profimedia

Kod trenera Giampaola bio je na klupi i prijetila mu je prava noćna mora

18.10.2019.
13:45
Profimedia
VOYO logo

Pomalo je ironična situacija u kojoj se našao hrvatski reprezentativac Ante Rebić. Naime, prije malo više od dvije godine Rebić je spašavao karijeru u Eintrachtu iz Frankfurta, ali tek kao posuđeni igrač Fiorentine. Kada mu je 2017. godine istekla posudba u Eintrachu, Rebić se trebao vratiti u Fiorentinu, ali ga je tada stopirao tadašnji trener Stefano Pioli. Rebić je potom poslan nazad u Eintracht gdje je eksplodirao i kao možda i najbolji igrač u klubu uzeo DFB Kup i kasnije drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu u Rusiji s Hrvatskom.

Tada ga je Frankfurt otkupio i njegova je priča u Italiji nakratko završila jer sljedeće je sezone prešao u redove Milana. Stigao je kao velika zvijezda, ali klub je katastrofalno krenuo u sezonu i nakon nekoliko očajnih partina novi trener Marco Giampaolo dobio je otkaz, a njegovo je mjesto zauzeo - Stefano Pioli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Ante Rebic of AC Milan during the Serie A match at Stadio Grande Torino, Turin. Picture date: 26th September 2019. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage via PA Images, Image: 474025236, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTIONS: Use subject to restrictions. Editorial use only. Book and magazine sales permitted providing not solely devoted to any one team / player / match. No commercial use. Call +44 (0)1158 447447 for further information., Model Release: no, Credit line: Jonathan Moscrop / Press Association / Profimedia

Ponovo u prvoj momčadi

Prije dvije godine Pioli je olako prekrižio Antu Rebića u Fiorentini, a prema napisima talijanskih medija, konkretno Gazzette dello Sport, Rebić bi mogao biti ključan igrač novom treneru Milana. Rebić bi kod Piolija vjerojatno trebao igrati na svojoj prirodnoj poziciji, onoj na lijevom krilu, dok će u Rafa Leao biti u sredini, a Suso na drugoj strani.

Rebić, koji je kod Giampaola bio na klupi i kojem je prijetila prava noćna mora jer mu je forma počela drastično padati, sada je iz momčadi istisnuo Poljaka Piateka koji je u užasnoj formi. Za razliku od 4-3-1-2 formacije koju je forsirao Giampaolo, Pioli vraća 4-3-3 sustav koji savršeno odgovara Rebiću i na koji su igrači već otprije navikli. Rebić bi konačno mogao dobiti šansu u prvoj momčadi Milana, a nadamo se da će ju i iskoristiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo