Kakva drama na Maksimiru: Dinamo 'ukrao' bodove Lokomotivi

U 33. kolu hrvatskog prvenstva Lokomotiva je ugostila Dinamo na Maksimiru. Ostalo je 1:1, s tim da su Modri do izjednačenja došli u sudačkoj nadoknadi.

26.4.2014.
16:28
VOYO logo

Nakon 12 odigranih utakmica otkako je Lokomotiva članica prve lige, Dinamo je osvojio maksimalnih 36 bodova. I evo, u 13., kada se situacija na tablici ni za jedne ni za druge ne može promijeniti, Lokosi su došli do toliko željenog boda, a bili su jako blizu i pobjedi.

Krenuli su dečki Tomislava Ivkovića žustro od samog starta. Već u 6. minuti zaprijetio je Pjaca iz daljine, no nije bio precizan. U 18. je Gorupec glavom gađao pored vrata nakon sjajnog ubačaja s lijeve strane. Dinamo je uzvratio preko Soudanija, no njegov udarac također nije našao put do mreže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I onda u 38. minuti, vratar Dinama Ježina je morao po loptu u mrežu. Begonja je u kontranapadu uposlio Pjacu koji se sjurio prema vratima Modrih i prizemnim udarcem zabio za vodstvo. U nastavku je odmah zaprijetio Husejinović, no Zelenika maestralno brani.

Nova prilika za Dinamo stigla je u 67. minuti kada je Halilović proigrao Pivarića, a ovaj iskosa tukao u bliži kut Zelenike, no spreman je bio vratar Lokomotive. U 73. minuti sudac je napravio očiti previd, Antolić je opalio iz daljine, a netko je od igrača Lokomotive u kaznenom prostoru igrao rukom, no sudac se nije oglasio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednjim minuta Dinamo je opsjeo gol domaćina. Prvo je u 89. Pivarić ubacio na dva metra od gola Zelenike, a Soudani upisao nevjerojatan promašaj. Samo minutu poslije Modri su izjednačili. Ubačaj iz kornera sjeo je točno na nogu Haliloviću koji pogađa sami kut. I u zadnjim sekundama utakmice, Šovšić je izbio sam pred Ježinu, ali je pucao pored gola.

I tako, Lokomotiva nije uspjela napraviti apsolutno iznenađenje, ali je ipak po prvi put u povijesti otkako je u prvoj ligi došla do boda protiv Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo