KAKAV ZAOKRET U KARIJERI VATRENOG: / Perišić otišao iz Bayerna. Poznato je i gdje će nastaviti karijeru

Image
Foto: Profimedia

Trener Intera, Antonio Conte, otpisao je Perišića prošle sezone bez da mu je dao neku veću šansu

10.9.2020.
10:54
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić više neće igrati za Bayern. Čelnici slavnog njemačkog kluba odlučili su ga vratiti u Inter s posudbe, objavljeno je na službenim stranicama kluba uz prigodne izjave.

"Ivan se ponašao profesionalno cijelu godinu, bio je važan član naše momčadi i igrao važnu ulogu u osvajanju naslova. Želimo mu sve najbolje", rekao je Hasan Salihamidžić, sportski direktor Bayerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim mu zahvaliti na njegovim predstavama i sudjelovanju u osvajanju trostruke krune. Bili smo veoma sretni radeći s njime. Posebno su se njegove kvalitete vidjele na završnici Lige prvaka u Lisabonu", rekao je trener Bayerna Hansi Flick.

Krilni napadač je u ljeto prošle godine iz Intera stigao na jednogodišnju posudbu u Bayern, koji je imao priliku otkupiti njegov ugovor za 20 milijuna eura, a drama oko njegovog potencijalnog prelaska bila je dugotrajna i iscrpljujuća. Međutim, na kraju bi, ako je vjerovati talijanskoj Gazzetti, ipak, vjerojatno na iznenađenje svih, mogao ostati u Interu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Image: 552003942, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Ipak ostaje u Interu?

Trener Intera, Antonio Conte, otpisao je Perišića prošle sezone bez da mu je, realno, dao neku veću šansu i to samo zato jer mu se nisu svidjele njegove karakteristike na poziciji lijevog bočnog igrača u formaciji 3-5-2, ali je Hrvat odigrao vrhunsku sezonu u Bayernu s kojim je uzeo i naslov prvaka Njemačke i Ligu prvaka.

Perišić je danas u sjajnoj formi, promijenio je stil igre, odgovornije igra obranu i možda bi mogao biti od koristi Interu. Gazzetta u današnjem izdanju piše kako se Perišićeva situacija u Interu ipak promijenila i kako će Conte dati novu šansu i njemu i Radji Nainggolanu koji je također stigao s posudbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nainggolan, a posebno Perišić, bit će pod specijalnim tretmanom do početka nove sezone. Dođe li ponuda za Perišića on će moći otići, ali budućnost u Interu mu je puno svjetlija nego što je bila prošle godine. Conte će vidjeti koliko mu Perišić može donijeti na poziciji lijevog bočnog igrača i dat će mu šansu", piše Gazzetta dello Sport.

Slično tvrdi i Tuttosport. "U Interu nisu očekivali da će Bayern odustati od Perišića i njegov povratak ih je malo zatekao. No, Conte ga neće odmah otpisati te će nakon ovih kratkih priprema u dogovoru s klubom odlučiti što će s njim. On može ići ako dobije dobru ponudu, ali više nije nepoželjan", piše u tekstu Tuttosporta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malo tko je, eto, očekivao da će Perišić dobiti novu šansu u Interu, posebice dok je tamo Conte koji koristi sustav koji baš i ne odgovara Hrvatu, ali evo i to je sada moguće.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo