Oduševljeni trener pun hvale za Modrića i novog partnera

Trener Real Madrida Carlo Ancelotti je, u razgovoru za radio show Al Primer Toque u ponedjeljak na večer, izjavio kako uopće nije bio nervozan zbog odlaska Angel Di Marije u Manchester United.

11.11.2014.
13:30
VOYO logo

Real Madrid je, ovoga ljeta, prodao sjajnog argentinskog igrača Angela Di Mariju u Manchester United, što je pomalo i zaprepastilo navijače Kraljevskog kluba. Ako se uzme u obzir kvaliteta koju Di Marija posjeduje. Nakon lošijeg starta sezone, u kojem su izgubili Superkup protiv Atletico Madrida, stvari su za izabranike Carla Ancelottija počele ići nabolje.

Tako je sada Real Madrid vodeća momčad Primere, a kako igraju, teško da ih netko može skinuti s trona. Ancelotti je u ponedjeljak na večer gostovao u radio showu Al Primer Toque, gdje je iskritizirao tehničku stranu Angela Di Marije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Di Maria ostvaruje uspjehe u nogometu zahvaljujući svojoj energiji koju posjeduje, ali ponekad zna izgubiti kontrolu i raditi neshvatljive pogreške, prvenstveno pri nekim važnim dodavanjima. Stoga, niti malo nisam bio nervozan kada su Alonso i Di Maria napustili klub. Jer, već imam Tonji Kroosa", objasnio je Ancelotti.

//www.youtube.com/embed/bNeETao1qKw

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski stručnjak baš nema riječi hvale za Di Mariju od kada je ovaj otišao u United. Ali zato, pun je riječi hvale za Tonija Kroosa i našeg Luku Modrića.

//www.youtube.com/embed/aySwQxnCBk4

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Toni Kroos je profesor, koji je završio fakultet Xavija Alonsa. Kroos nikada ne gubi na tehničkoj strani nogometa, uvijek dodaje točno, bez obzira na situaciju, bila ona brza ili pod pritiskom. Njegovim dolaskom, igra Reala je napredovala. Uvijek možeš napredovati, ali, to je zaista teško jer Kroos trenutno igra na visokom nivou", kazao je Talijan, i osvrnuo se na Luku Modrića:

"Luka Modrić je kompletan igrač, totalni vezni igrač i stvarno je teško definirati njegovu poziciju u veznoj liniji", pohvalio je Ancelotti Hrvata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/ku5h5a77hF8

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo