Kad ovo kaže Davor Šuker, onda mu treba vjerovati!

U razgovoru za Evertonovu internet stranicu Davor Šuker kaže da ga nije iznenadio odličan start Nikice Jelavića u Premiershipu.

27.4.2012.
14:13
VOYO logo

Šuker je u Premiershipu nastupao za londonske klubove Arsenal i West Ham pa vrlo dobro poznaje tamošnje prilike, a šest pogodaka Nikice Jelavića u devet utakmica od dolaska u Everton iz Glasgow Rangersa ne smatra velikim iznenađenjem.

"Nikica je pravi golgeter i jako dobra osoba, pa mislim da će učiniti velike stvari za Everton. Samopouzdanje cijele momčadi raste kada znaju da imaju strijelca koji će stalno zabijati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Minimum za pravog centarfora je 20 pogodaka u sezoni i to je ono što svaki predsjednik i trener očekuju kada dovode napadača", izjavio je Šuker i najavio optimistične brojke za iduću sezonu. "On predano radi i trenira razmišljajući samo o nogometu. Mislim da bi u narednoj sezoni mogao postići barem 20 zgoditaka", poručila je legendarna vatrena devetka.

Na pitanje je li gledao utakmicu između Manchester Uniteda i Evertona na kojoj je Jelavić briljirao s dva gola, Šuker je odgovorio kako je vidio najvažnije detalje susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam gledao cijelu utakmicu, ali sam vidio golove i odlične akcije Jelavića i Evertona. Očigledno je da Nikica uživa u Premiershipu, a nadam se da će takav biti i u dresu reprezentacije na Europskom prvenstvu. Njegov me napredak ne iznenađuje jer ga pratim još iz vremena kada je igrao u Hrvatskoj, te dok je nastupao za bečki Rapid. Uvijek je naporno trenirao i zato je pred njim svjetla budućnost", zaključio je Šuker.

cate-201101170366004

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo