TALIJANSKA LEGENDA OTKRILA RECEPT ZA REAL: / 'Mandžina glava, Pjanićevi slobodnjaci, kontranapadi...'

Image
Foto: AFP, VALERY HACHE

Stigao je dan D u Ligi prvaka. Od 20.45 sati Juventus i Real Madrid započinju još jedan povijesni okršaj. Prvi put poslije 1998.

3.6.2017.
10:52
AFP, VALERY HACHE
VOYO logo

Za razliku od njihovog sudara s kraja 20. kada je Juventus bio favorit jer mu je to bilo treće uzastopno finale, ovaj put, složni su gotovo svi nogometni stručnjaci, šanse su 50:50.

Na veliki obračuna talijanskog i španjolskog prvaka za potrebe Gazzette dello Sport osvrnuo se legendarni Arrigo Sacchi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Juventusovi navijači osjećaju da će slaviti i s pravom vjeruju ovoj momčadi. Bit će ovo vrlo izjednačeno finale. Madrid je navikao pobjeđivati, ali se možda ovaj put ne mogu mjeriti sa snagom i duhom Juventusa. Bianconeri im mogu naškoditi na nekoliko načina: Mandžukićevim udarcima glavom, Pjanićevim i Dybalnim slobodnjacima, braniči su opasni u prekidima, ali i kontranapadima, što je specijalnost talijanskih momčadi", smatra Sacchi, ali i dodaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Međutim, i povijest bi mogla igrati presudnu ulogu. Vjerujem da bi Juventus imao više šansi u nekoj drugoj utakmici s Realom, ali finale Lige prvaka je druga priča. No, ako žele pobijediti Juventus, Madriđani će morati odigrati fantastičnu utakmicu", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo