JUVENTUS U PROBLEMIMA: / Ako želi zadržati najvećeg talenta, morat će hitno kupiti - traktor

Image
Foto: AFP, GIANNI SCHICCHI

Juventusov 17-godišnji napadač Moise Kean jedan je od najtalentiranijih mladih nogometaša svijeta u ovom trenutku.

21.6.2017.
14:15
AFP, GIANNI SCHICCHI
VOYO logo

U nedavno završenoj sezoni Kean je postao prvi igrač rođen 2000. ili kasnije koji je zaigrao u Seriji A i još pritom postigao pogodaka, a debitirao je i u Ligi prvaka u pobjedi protiv Seville (3-1). Juventus je otvorio pregovore s njim oko produljenja ugovora i ponudio mu 700.000 eura po sezoni u sljedećih pet godina.

'Juventus bi ga mogao izgubiti'

Njegovo otac Biorou Jean Kean tvrdi da se radi o dobroj ponudi, ali on od Juventusa ipak traži nešto drugo - traktore! Biorou se želi vratiti u rodnu Obalu Bjelokosti i tamo se baviti poljoprivredom i tvrdi da mu je Juventus obećao pomoć, ali zasad se ništa nije dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Juventus je ponudio mome sinu 700.000 eura po sezoni, ali u prošlosti, kad sam spriječio agenta Mina Raiolu da odvede Moisea u Englesku, klub mi je obećao pomoć kad se budem vraćao u Afriku. U Obali Bjelokosti imam nekoliko hektara zemlje na kojoj želim uzgajati rižu i kukuruz. Tražio sam od Juventusa poljoprivrednu opremu, rekli su mi da neće biti problema, a onda me njihov odvjetnik nazvao drugi dan i rekao mi da su moji zahtjevi izvan njihove moći", požalio se Biorou u razgovoru za Tuttosport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad Moise postane punoljetan, Juventus bi ga mogao izgubiti bez odštete ako uskoro ne potpiše ugovor", jasan je na kraju bio tata Kean.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo