JUVENTUS NE PRESTAJE DOMINIRATI PRIJELAZNIM ROKOM: / Prodaju lijevog beka u Francusku za 50 milijuna eura

Image

Transfer je samo pitanje danas, igrač je dogovorio uvjete

16.7.2018.
13:51
VOYO logo

Kako javljaju francuski mediji, transfer Alexa Sandra u PSG čini se kao nešto što je samo pitanje dana, ali klubovi još moraju dogovoriti točnu cijenu odštete. PSG je poslao ponudu od 40 milijuna eura, a Juventus traži još 10 milijuna više što bi onda rezultiralo transferom teškim 50 milijuna eura.

Veća plaća

Calciomercato prenosi napise iz francuskih medija prema kojima je Alex Sandro s Paris Saint Germainom već dogovorio sve uvjete, a u Parizu bi trebao zarađivati 4.5 milijuna eura godišnje, 1.7 milijun više od onoga što trenutno zarađuje u Juventusu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dogovor oko odštete

Međutim, prema izjavama Beppea Marotte može se zaključiti kako bi Juventus mogao iskoristiti nelagodnu situaciju u kojoj se nalazi francuski div nakon prodaje Yurija Berchichea koja je upraznila mjesto lijevog beka pa bi hitnost dovođenja zamjene mogla Parižane natjerati da plate dodatnih 10 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potencijalne zamjene

Juventus je Brazilca doveo iz Porta u ljeto 2015. godine za 20 milijuna eura plus 6 milijuna bonusa, ali kod njega je došlo do pada forme zbog kojeg se očekuje da će ovo ljeto promijeniti sredinu. Navodno je želja Juventusa da onda dobiveni novac ulože u dovođenje Juana Bernata ili Mattea Darmiana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo