Juventus kupuje najveću Bilićevu noćnu moru?

Prema svim najavama, talijanski nogometni gigant u novu sezonu kreće s ozbiljnim namjerama. Cilj je zacrtan, prekinuti niz milanskih klubova i konačno, nakon 2003.

10.6.2011.
2:36
VOYO logo

Nakon razočaravajućeg sedmog mjesta u talijanskom prvenstvu, na kojem je Juventus završio prošle sezone, uprava Stare dame odlučila je da se nešto pod hitno mora promijeniti.

Za trenera je doveden proslavljeni talijanski reprezentativac i legenda kluba, Antonio Conte, koji je svom predsjedniku Andrea Agnelliju odmah jasno dao do znanja kako je za velike stvari potrebna znatna financijska injekcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što je tražio je i dobio, Juve je na ljeto spreman potrošiti 120 milijuna eura na pojačanja. Novi trener odmah je krenuo u akciju, a na vrhu njegovih želja našao se igrač zbog kojeg se izbornik hrvatske reprezentacije, Slaven Bilić, zasigurno i dan danas zna probuditi obliven znojem.

Riječ je o Theou Walcottu, engleskom reprezentativcu koji je u dvije utakmice prošlog kvalifikacijskog ciklusa naprosto izludio obranu Vatrenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvoj utakmici na Maksimiru od četiri pogotka Gordog Albiona postigao je tri i dodao jednu asistenciju. U drugoj utakmici na Wembleyju, krilo Arsenala u dva je navrata poslužilo svoje suigrače za pogodak.

Talijanski mediji smatraju kako će Arsenal nakon niza godina bez trofeja teško zadržati svoje najveće zvijezde. Menadžer Topnika, Arsene Wenger, već je najavio kako bi Cesc Fabregas ovo ljeto mogao napustiti klub, a njemu bi se mogao pridružiti i Walcott koji je po njihovim navodima ovih dana viđen u Torinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201106090488006 arti-201106090359006 arti-201106020197006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo