PRESICA VATRENIH / Juranović i Barišić o incidentu s Livajom i publikom: 'Imamo slogan "family". Osuđujemo takve postupke..'

Drugoga dana priprema za završni turnir Lige nacija pred novinare su izašla dva hrvatska reprezentativca, Jospip Juranović i Borna Barišić

6.6.2023.
18:17
VOYO logo

Drugog dana priprema hrvatske nogometne reprezentacije za završnicu Lige nacija u Rijeci pred novinare su izašla dva reprezentativca, Josip Juranović i Borna Barišić koji su najvili nastup na "Final Fouru" u Rotterdamu, a govorili su i o incidentu između Marka Livaje i publike na jučerašnjem treningu na Rujevici.

Na početku presice Juranoviću i Barišiću je postavljeno pitanje baš o tom incidentu na jučerašnjem treningu kada se Livaja nakon uvreda popeo na tribinu i ušao u raspravu s jednim navijčem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je reprezentaicja. Imamo slogan "family". Osuđujemo takve postupke prema hrvatskom igraču, pogotovo što ima djece koja su došla gledati svoje idole. Želimo im biti uzori. Roditelji također trebaju pokazati kako se moraju ponašati", prokomentirao je Juranović, a Barišić je poručio:

"Ne bih komentirao taj slučaj. Nije ni vrijeme ni mjesto za takve stvari. Gdje god dođemo, imamo krasan doček. Jura je sve rekao".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom je stiglo pitanje o prvim protivnicima na završnom turniru Lige nacija u Rotterdamu, reprezentaciji Nizozemske koja će nas dočekati na svom terenu.

trening hrvatske reprezentacije, kramarić, kovačić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo spustiti loptu na zemlju i ići trening po trening. Moramo se vratiti u optimalno stanje. Jedva čekamo utakmice Lige nacija", istaknuo je Juranović.

"Neće biti lako s Nizozemskom. Imamo kvalitetu. Vjerujemo u sebe", rekao je Barišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juranoviću, koji je ranije u karijeri bio kapetan Hajduka, postavljeno je pitanje je li imao problema kao Livaja kojega su gledatelji vrijeđali s tribina Rujevice.

"Bio sam u Hajduku pet godina, živio sam u Zagrebu... Nikad nisam imao takvih problema, ni kada sam igrao u Rijeci", poručio je Josip.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo