JUPP OČITAO BUKVICU LEWANDOWSKOM: / Bayernov trener imao je opaku poruku za svog napadača. Čekaju li takve stvari i Kovača?

Image
Foto: Screenshot

Lewandowski je u 29 bundesligaških utakmica postigao 29 golova

7.5.2018.
13:54
Screenshot
VOYO logo

Bayernov trener Jupp Heynckes posvetio je dio konferencije za medije obrazlaganju situacije koja se dogodila tijekom ogleda njegove momčadi i Kölna, točnije u 77. minuti kada je iz igre izvadio Roberta Lewandowskog. Poljski napadač napuštanje terena nije primio baš mirno, dapače, odbio je treneru pružiti ruku što je ovog prilično naljutilo.

Bukvicu je dobio odmah, a obrazloženje svega stiglo je pred medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi napadači smo sebično i uvijek mislimo na naš konto pogodaka. Razgovarali smo o tome i shvatio je poruku. Nije mi se dopalo ono što sam vidio kada sam ga zamijenio. Ja sam šef ove momčadi, nitko drugi", u kraćim crtama ono je što je Heynckes kazao tijekom konferencije za medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lewandowski je u 29 bundesligaških utakmica ove sezone postigao jednako toliko pogodaka. Želio je protiv Kölna postići i trideseti. Ostane li u klubu i sljedeće sezone kad momčad preuzima Niko Kovač nameće se pitanje čekaju li takve stvari i hrvatskog trenera u momčadi prepunoj nogometnih majstora...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo