JUGO-DRUZENJE: Pogledajte kako je prosao Kramaricev susret s Dzekom i Kolarovom

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramaric gostovao je u srijedu sa svojim Leicesterom kod aktualnog engleskog prvaka Manchester Cityja.

5.3.2015.
18:56
VOYO logo

City je na svome Etihadu slavio s 2:0, a Kramaric je igrao do 58. minute. Donedavni napadac Rijeke u dva je navrata bio u sredistu pozornosti: najprije ga je u sesnaestercu pokupio domaci vratar Hart, ali sudac nije dosudio penal, a potom je naseg nogometasa u kaznenom prostoru faulirao Fernando, ali je sudac izvukao prekrsaj izvan sesnaesterca.

Nakon utakmice Kramaric se u tunelu koji vodi prema svlacionicama zaustavio u razgovoru s domacim napadacem Edinom Dzekom. Pitao je bosanskohercegovacki reprezentativac svoga 23-godisnjeg kolegu je li sve u redu i kako se snasao u novoj sredini. Prisao je nakon toga i srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov i srdacno pozdravio Kramarica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videochart.net/framevideo/10960.1a72afe7fc14a93aa7d36ce15485?width=640&height=360

Uglavnom, bila je to jos jedna dirljiva prica o druzenju ljudi iz bivse Jugoslavije u bijelom svijetu. Na ovim se prostorima cesto ne volimo, ali u inozemstvu smo si uvijek medusobno pri ruci...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo