JUČER SU ODABRANE JOŠ ČETIRI EKIPE NAJBOLJIH NA SVIJETU: / Pogledajte tko se od Hrvata našao u njima

Image
Foto: AFP

Osim društva u kojem je bio naš kapetan izabrana su još četiri sastava najboljih

25.9.2018.
9:32
AFP
VOYO logo

Luki je to četvrti put da se nalazi u najboljoj momčadi svijeta, a osim ove nagrade osvojio je i onu za najboljeg igrača svijeta.

Momčad sezone 2017./18. u izboru FIFPro, Udruženja profesionalnih nogometaša, čine: David De Gea - Dani Alves, Raphael Varane, Sergio Ramos,Marcelo - Luka Modrić, Ngolo Kante, Eden Hazard - Lionel Messi, Kylian Mbappé i Cristiano Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sinoć su osim najboljih 11 izabrane još četiri momčadi u koje su smještena 44 nogometaša koji nisu skupili dovoljno da ih se uvrsti među one najbolje nakon što je analizirano 25 tisuća skupljenih glasova kapetana, izbornika i novinara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osmorica Hrvata

Čak osmorica nogometaša koji su prije bili u najboljih 11 sada se našlo u jednom od rezervnih timova. Drugi tim uključuje četvoricu veterana u najboljih 11, a to su: Thiago Silva, Paul Pogba i Toni Kroos. Petorica nogometaša koji su lani igrali za Barcelonu ušli su u treći tim, a oni su Jordi Alba, Ivan Rakitić, Gerard Pique i Andres Iniesta. Njih troje od četvero također je već bilo u najboljih 11.

Gianluigi Buffon koji je prošle godine bio u najboljih 11 ove sezone našao se u četvrtom timu, koji također uključuje Chiellinija i Paula Dybalu i njegova trenutačnog suigrača Edinsona Cavanija. U sve četiri ekipa našla su se četvorica Hrvata, a to su uz već spomenutog Rakitića bili još Šime Vrsaljko, Dejan Lovren i Marijo Mandžukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve momčadi možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo