IZNIO JE SVOJE MIŠLJENJE / Jose Mourinho zgrožen Kupom Italije: 'Najgori je u Europi, ne mogu ovo razumijeti'

Image
Foto: profimedia.hr

Roma je izborila plasman među osam najboljih, a sada u četvrtfinalu čeka boljeg iz ogleda Napolija i Cremonesea

13.1.2023.
9:13
profimedia.hr
VOYO logo

Talijanska Roma je pod palicom portugalskog stručnjaka Josea Mourinha ostvarila minimalnu pobjedu protiv Genoe pogotkom Dybale u osmini finala Kupa Italije. Roma je izborila plasman među osam najboljih, a sada u četvrtfinalu čeka boljeg iz ogleda Napolija i Cremonesea.

Image
TRAŽENA ROBA /

Fabrizio Romano tvrdi: 'Josipa Juranovića čeka veliki transfer nakon SP-a'

Image
TRAŽENA ROBA /

Fabrizio Romano tvrdi: 'Josipa Juranovića čeka veliki transfer nakon SP-a'

Iako je za očekivati da to bude Napoli, tek treba vidjeti kako će se to završiti. Mourinho je nakon utakmice govorio o Zaniolu kojem su navijači zviždali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam više dijete, uskoro ću napuniti 60 godina, ali znam da ne moraš dati više kada si dao sve od sebe. Igrač koji daje sve od sebe ima moju naklonost. Žao mi je što sam čuo zvižduke za Zaniola, molim ljude da ne zvižde mojim igračima", rekao je.

Stiglo je pitanje i bi li volio osvojiti ovo natjecanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Volio bih ga osvojiti. Jednom sam u tome uspio igrajući protiv Rome, a sada bih ga osvojio s Romom. Mislim da je ovo najgori kup u Europi jer ne štiti manje momčadi. Ne predstavlja nikakav šou. Primjerice, Torino pobijedi Milan u gostima, a zatim iduću eliminacijsku utakmicu mora igrati u gostima", poručio je Mourinho i dodao:

"Ne razumijem takvu strukturu natjecanja. Igrali smo protiv momčadi iz Serie B s punim stadionom. Prazni stadioni, ako ih ima, moraju shvatiti zašto je kod nas puno. Prošle smo godine bili šesti. Želim se boriti u Kupu Italije, ali slabija momčad ne želi igrati. Kakvu motivaciju imaju ti ljudi?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Torino je pobijedio talijanskog prvaka, ispisao povijest u osmini finala, i mora igrati u gostima. Gdje je ljepota Kupa Italije? Bilo bi lijepo igrati na gostujućim terenima Serie B ili Serie C", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo