Jose Mourinho 'upao' Vatrenima na ručak

Nešto iza 12 sati Jose Mourinho sletio je u Zagreb, a uoči utakmice je posjetio Vatrene u njihovoj bazi i to kada su igrači i stručni stožer krenuli ručati.

7.9.2012.
13:12
VOYO logo

Kako je i najavljivano, Mourinho je stigao u Zagreb na utakmicu Hrvatske i Makedonije pogledati kako igra njegov novopridošli pulen u Realu Luka Modrić.

Oko 12 sati sletio je u zagrebačku zračnu luku privatnim avionom, a popodne je posjetio hrvatske reprezentativce u njihovoj bazi, hotelu AS u Zagrebu. Pozdravio se s hrvatskim igračima, ali i kratko popričao s izbornikom Štimcem i ostatkom stručnog stožera. Hrvatskoj reprezentaciji poželio je uspjeh u utakmici s Makedonijom koju će i sam gledati iz svečane lože maksimirskog stadiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne očekujem ništa posebno, želim Luki da pobijedi", kratko je izjavio Mourinho.

Podsjetimo, Mourinho je prije nešto manje od godinu dana boravio na maksimirskim tribinama kad je Real gostovao u Zagrebu u sklopu Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugalac tada zbog suspenzije nije mogao boraviti na klupi madridskog kluba.

Utakmicu između Hrvatske i Makedonije uživo će u Maksimiru gledati i bivši igrač i sportski direktor Real Madrida Predrag Mijatović koji je navodno odgrao veliku ulogu prilikom transfera Modrića u Kraljevski klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo