Nećete vjerovati tko je stao u obranu Joea Šimunića

Trener Chelseaja Jose Mourinho otkrio je kako se proveo tijekom jednodnevnog boravka u Beogradu na utakmici Srbije i Hrvatske.

9.9.2013.
13:38
VOYO logo

"Iz Beograda nosim fenomenalne dojmove. Iako sam se ovdje zadržao kratko, osjetio sam gostoljubivost. Ljudi su ljubazni, mogu vam reći da sam se odlično proveo. Beograd je lud grad, u pozitivnom smislu, bar ono što sam vidio kroz prozor automobila, ono što sam osjetio na stadionu. Vratit ću se opet, sigurno, čim mi to obaveze dopuste", rekao je Mourinho u razgovoru za portal Alo i otkrio da mu se posebno dopala hrana, a najviše roštilj.

Utakmica, čini se, baš i nije posebno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Utakmica je bila korektna", rekao je Mourinho, ali je odmah upitan misli li to i za start Joea Šimunića, koji je u drugom poluvremenu brutalno pokosio Sulejmanija u jednoj kontri i zaradio isključenje.

"OK, bila su dva isključenja, ali ponekad crveni kartoni ne znače i nesportsko ponašanje. Nogomet je to, grubi startovi su nekad neizostavan dio utakmice. Posebno ovakve. Igrači su bili primorani napraviti te faulove kako bi spriječili protivnika da dođe do prednosti. Sve je to legitimno, ali generalno su igrači obje momčadi demonstrirali fair-play", izjavio je Mourinho i zaključio da je konačnih 1:1 očekivan rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/I-VFM57FoUM

"Srbija je stvorila veći broj prilika, naročito u prvom poluvremenu. S druge strane, Hrvatska je momčad koju je teško pobijediti. Dugo igra zajedno, organizirana je i ima iskustva. Srbija ima mladu i perspektivnu momčad. Na kraju, neriješen ishod je i očekivan."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo