Napuhani Mourinho objavio svijetu svoj novi nadimak!

Trener Reala Jose Mourino je u razgovoru za portugalsku televiziju SIC izjavio kako ga ljudi i mediji više ne bi trebali zvati Special One (Posebni), već Only One (Jedini).

14.8.2012.
8:36
VOYO logo

Jose Mourinho je ponovo 'skromno' govorio o vlastitim uspjesima.

"Voljeli me ili ne, jedini sam s naslovima prvaka u tri najjače svjetske lige. Stoga bi me možda trebali zvati Jedini umjesto Posebni", kazao je trener Reala i dodao da je s napretkom svoje trenerske karijere postajao sve manje sebičan i fokusiran na osobne ciljeve. "Hvala Bogu, stvari su se za mene dobro razvijale. Sada sam puno više usredotočen na druge. Zadovoljstvo osvajanja Lige prvaka s Interom, koji je na to čekao 50 godina, potaklo me da napravim još više ne samo za svoj osobni probitak", rekao je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Portugalac je aktualni španjolski prvak s Realom, osvojio je Seriju A s Interom, Premiership dva puta s Chelseajem, te portugalsko prvenstvo s Portom. Povrh svega ima i dvije Lige prvaka, s Portom i Interom. Nadimak Special One Mourinho je dobio dok je boravio u Engleskoj jer je na prvoj konferenciji za novinare po dolasku u Chelsea sam sebe oslovljavao na taj način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo