Jose Mourinho ponovno bubnuo i ostao živ!

Čini se da Jose Mourinho sve teže podnosi činjenicu da njegov Real gubi bitku za naslov prvaka s Barcelonom.

2.3.2011.
17:43
VOYO logo

Na najnovijoj presici, dan prije susreta s Malagom u 26. kolu Primere, Portugalac je izašao pred novinare i sasuo sve što mu se ovih dana mota po glavi. Ovoga puta na dnevnom je redu bio sporni kalendar natjecanja Španjolskog prvenstva, koji po Mourinhovom dubokom uvjerenju, favorizira Barcelonu, a sve ostale klubove stavlja u podređenu poziciju.

http://www.dailymotion.com/swf/video/xh93kj

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iznio je i jedan primjer. Mourinhu, naime, smeta što će Barcelona imati pet dana odmora između susreta s Arsenalom u Ligi prvaka i nastupa u prvenstvu, a Valencia, primjerice, samo tri.

Dok je to objašnjavao, jednom je novinaru usred presice rekao da je licemjer, a potom mu se malo poslije ispričao, objašnjavajući da je to rekao samo zato da dokaže poantu cijele priče.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako već morate komentirati sve ovo, onda možete to napraviti na ozbiljan i uravnotežen način, ili na licemjeran. Ako želite biti licemjeri, to je vaš problem", kazao je okupljenim novinarima.

Njegov je, pak problem, što ni uz plaću od 12 milijuna eura i pojačanja vrijedna više od 100 milijuna ne uspijeva oteti naslov prvaka moćnoj Barçi koja sada ima sedam bodova prednosti. Novi kiks mogao bi značiti i oproštaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201102281030006 arti-201102270367006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo