JOŠ JEDNA LEGENDA BARCELONE OPROSTILA SE OD REPREZENTACIJE: / Nakon Inieste i Mali Šef objesio kopačke o klin

Image
Foto: AFP

Iniesta je vječan i neponovljiv

4.7.2018.
9:09
AFP
VOYO logo

Andres Iniesta dres Španjolske nosio je punih 15 godina do svog debija u svibnju 2006. godine, u rodnom Albaceteu, zanimljivo, baš protiv Rusije protiv koje je odigrao i zadnju utakmicu. Prvi pogodak za Španjolsku zabio je u kvalifikacijama za Euro 2008 Englezima, a zadnji u pobjedi nad Kostarikom 5:0 u pripremnoj utakmici za Svjetsko prvenstvo.

"Vrijeme ja da se povučem" rekao da je u emotivnom oproštajnom pismu. "Nije ovo bila laka odluka. Iluzija da mogu i željda da nastavim postoji, ali uvijek sam govorio da ću napraviti ono što je najbolje za ekipu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iniestu će se najviše pamtiti po tome što je zabio pobjednički gol protiv Nizozemske u finalu Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi 2010. godine, ali bio je centralna figura Španjolske i u osvajanju oba naslova na EP 2008 i 2012.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlazak Malog Šefa

Oproštajna poruka Javiera Mascherana bila je kraća "Beskrajno sam vam zahvalan svima" rekao je 34- godišnjak koji je napustio Barcelonu u siječnju ove godine i otišao u Kinu gdje nastupa za Hebei Fortune.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši veznjak Barcelone skupio je u karijeri 151 nastup za Argentinu. Zanimljivo za reprezentaciju je debitirao 2003. godine, prije nego je nastupio za River Plate, njegov tadašnji klub. Nikad nije s reprezentacijom osvojio veliku titulu, ali ima dva zlata s OI 2008 i 2012.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo