VRATAR OD 50 MILIJUNA / Obrana Uniteda je prava komedija s njim u glavnoj ulozi: Pogledajte što je napravio i još jednom koštao svoju momčad bodova

Image
Foto: Profimedia

Crveni vragovi su za vikend poraženi od Crystal Palacea, a niti nekoliko dana kasnije u Ligi prvaka također nisu uspjeli uzeti barem bod na domaćem terenu

4.10.2023.
8:47
Profimedia
VOYO logo

Engleski velikan Manchester United doživio je sinoć i drugi uzastopni poraz u drugom kolu grupne faze Lige prvaka, na kraju je završilo 3-2. Nakon lidera skupine A Bayerna, Engleze je pred njihovim navijačima svladao turski Galatasaray. Domaćinima nisu pomogla ni dva gola Danca Rasmusa Højlunda koji ih je u oba navrata dovodio u vodstvo, ali Turci su se uvijek vraćali, a na kraju i preokrenuli.

Image
NA PUTU PREMA DOLJE /

Erik ten Hag poludio, trese se Manchester: 'Ovo je nedopustivo'

Image
NA PUTU PREMA DOLJE /

Erik ten Hag poludio, trese se Manchester: 'Ovo je nedopustivo'

Čak pet od posljednjih sedam utakmica doživjeli su poraz, a trener Erik Ten Hag nalazi se u izrazito teškoj situaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pogreške u koncentraciji koje činimo nedopustive su na ovoj razini. Protivnik te ekspresno kazni. Ovo je teško kontrolirati. Svi smo u ovome zajedno. Dvaput smo bili u prednosti i kontrolirali utakmicu. Očekujemo više od sebe, svi mi zajedno'', kazao je nizozemski stručnjak.

Skupocjeno rješenje za koje više nitko nema strpljenja, osim možda trenera?!

Iako čitava momčad snosi krivicu za loše rezultate, jedan čovjek prednjači u tome, a riječ je o vrataru Andreu Onani. On je smatran dugoročnim rješenjem koje će ulijevati sigurnost u zadnjoj liniji, ali 50 milijuna plaćeni vratar protiv turske momčadi direktno je ugrozio bodove na Old Traffordu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo.

Kamerunski vratar dao je slabu loptu prema Casemiru, a koju je presjekao Mertens i koji je tada sam izašao pred Onanu i imao mat-poziciju za postizanje zgoditka, ali Brazilac ga je srušio i tako zaradio crveni karton. Pogotka iz kaznenog udarca nije bilo, Icardi je promašio cijela vrata, ali već koju minutu kasnije iskupio se i s igračem više Galatasaray je došao do pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliku pogrešku pogledajte OVDJE na 8.55. Pogledate li i ostatak sažetka, vidjet ćete i još pokoju grešku Kamerunca koji je i u susretu protiv Bayerna bio ''zaslužan'' što se Crveni vragovi u Englesku vraćaju praznih ruku.

Spektakularni KSW 87 ekskluzivno 14. listopada samo na stream platformi Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo